Back to top

Program archívum

jún 01Gyereknap a múzeumban - múzeumpedagógiai programokkal

Ingyenes a Csallóközi Múzeumba a belépés gyerekeknek és diákoknak 2023. június 1-jén, csütörtökön. A gyereknap alkalmából a szokásos tárlazvezetés helyett múzeumpedagógiai programmal várják az iskolásokat, diákcsoportokat.

Helyszín: 
Csallóközi Múzeum
Belépő: 
-

jún 03Repülőtéri Családi Nap

A Dunaszerdahelyi Aeroklub, a Diószegi PS Aviation és a Sikabony Polgári Társulás szeretettel meg hív minden kicsit és nagyot egy hangulatos családi napra a sikabonyi reptérre

Helyszín: 
Sikabonyi reptér
Belépő: 
Ingyenes

jún 04A nemzeti összetartozás napja

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ a kárpátaljai BorzsaVári népi zenekar koncertjére várja a látogatókat.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti tér
Belépő: 
Ingyenes

jún 04Trianoni gyertyagyújtás

A Pázmaneum Társulás rendhagyó módon Trianon gyásznapján, a Nemzeti Összetartozás Napján közös megemlékezésre, gyertyagyújtásra hív mindenkit, akiknek fontos nemzetünk történelme és jövője. A megemlékezés június 4-én, 17.30-kor kezdődik a városi szabadidőparkban, a Trianon kopjafánál. Mutatjuk a programot.

Helyszín: 
Trianon kopjafa
Belépő: 

jún 10Dunaszerdahelyi bringásnap

Idén tizenötödik alkalommal szervezi meg a Dunaszerdahelyi Bringásnapot a Családi Könyvklub 2023. június 10-én, szombaton. Az állomási park melletti játszótérről 10.00 órakor indul a bringásfelvonulás!

Helyszín: 
Állomási park / játszótér mellett
Belépő: 
Ingyenes

jún 16DunaKult Est: Zolcer János - Gorbacsov titkai

Beszélgetés Zolcer Jánossal, aki producerként olyan politikusokkal találkozott mint Nelson Mandela, George H. W.Bush, Fidel Castro, Helmut Kohl, Jasser Arafat vagy II.János Pál pápa. Azonban mégis Mihail Gorbacsovhoz fűződő személyes barátsága lett az ami híressé tette. Személyes élményeiről, a néhai és mai Oroszországról beszélgetnek vele.

Helyszín: 
NFG

jún 17Gardróbvásár Sikabonyban

Megválnál szép állapotú, megunt ruháidtól, vagy csak egy pénztárcabarát gardróbfrissítésre vágysz? Nem tudod mi legyen a kinőtt gyerekholmikkal és játékokkal, esetleg van pár felesleges könyved is? Nincs kedved egyesével fotózni, feltölteni az eladó holmikat és válaszolni számtalan üzenetre? Akkor várlak június 17-én, szombaton Sikabonyban a Közösségi házban, ahol lehetőséged lesz egyszerűen megválni a megunt, kinőtt ruháktól és ezzel még pénzt is kereshetsz.

Helyszín: 
Sikabonyi Közösségi Ház
Belépő: 
-

Oldalak

Cookies