Back to top

Program archívum

már 02Bacsó Péter: A tanú

„Miért halad így a történelem? Hogy az emberiség derűsen váljék meg múltjától.” Így fejeződik be az első számú magyar kultuszfilm, amit az egész ország ismer és szinte minden második mondata szállóigévé vált. Amely kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.

Helyszín: 
Csaplár Benedek VMK
Belépő: 
I.o.: 15 €, II.o.: 14 €, diák, nyugdíjas: 10 €

már 03Ravasz József könyvbemutatója: Apolka meséi

Ravasz József Apolka meséi c. mesekönyvének bemutatója, amelyre a diákok mellett sok szeretettel várják a könyvtárba betérő érdeklődő közönséget is!

Helyszín: 
Csallóközi Könyvtár
Belépő: 
Ingyenes

már 03Éjszakai fürdőzés

Ha megtetszett a fürdő esti hangulata, tartson velünk egy újabb ésjszakai fürdőzésen március elején. Kellemes hangulat és egy pohár forró ital is várja vendégeinket.

Helyszín: 
Thermálpark
Belépő: 
10 euró

már 09Csaplár Kreatív Klub: Kokárda varrás filcből

Készíts vidám madárkás, tulipános vagy szivecskés kokárdát! Előzetes regisztráció szükséges, egy csoportfoglalkozáson maximum 10 fő vehet részt.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
Előzetes jelentkezés szükséges

már 10EZ VAN! - kiállításmegnyitó a Kortárs Magyar Galériában

Az ART WORLD Hungary Egyesület és a Kortárs Magyar Galéria szeretettel hívja az érdeklődőket 2023. március 10-én, pénteken 17 órára, az EZ VAN! című kiállítás megnyitójára.

Helyszín: 
Kortárs Magyar Galéria, Vermes-villa, Szabó Gyula utca 304/2
Belépő: 
-

már 10Zenés est a Paradigma zenekarral

Sok szeretettel várják a Paradigma zenekar akusztikus koncertjére a SZLOVÁKIAI KÖNYVTÁRAK HETÉN! A zenészek megzenésített magyar versekkel és saját dalokkal szórakoztatják a közönséget!

Helyszín: 
Csallóközi Könyvtár

már 10Szurcsik József: Törékeny véletlen (kiállításmegnyitó)

A TÖRÉKENY VÉLETLEN című kiállítással egy szűk válogatásban mutatkoznak be a dunaszerdahelyi közönség előtt a Magyar Képzőművészeti Egyetem Grafika Tanszékén oktató Szurcsik József művei mellett – mesterosztályának jelenlegi hallgatói közül – Csintalan Bogáta és Czuczor Laura, valamint korábban végzett hallgatói közül Bányay Anna, Koós Gábor és Tarcsi Ádám képzőművészek.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
Ingyenes

már 10PARTTALAN – albumkeresztelő nagykoncert

Apa csak egy van… ami persze nem teljesen igaz: együttesünkben rögtön hét is akad belőle. Nótás kedvű apákról van szó – ki professzionálisan, ki műkedvelő hangszertulajdonosként. Az utóbbi időben kissé elfajultak a dolgok, és hirtelen felindulásból született egy album.

Helyszín: 
Művészeti Alapiskola koncertterme
Belépő: 
A leírásban

már 10d# pipl araund koncert

A d# pipl araund egy igazán tehetséges tagokból álló szlovák zenei formáció. Otthonosan mozognak a jazz, elektronikus tánczene és a kemény, rockos riffek talaján is. Éld át velünk ezt a varázslatos koncert élményt.

Helyszín: 
NFG

már 11Argentin Tango WS & Milonga with Andi & Endre

Serbán Andrea és Szeghalmi Endre, a 2018 UK Tango Championship győztesei és többszörös világbajnoki döntősök (Tango de Pista kategóriában) érkeznek Dunaszerdahelyre

Helyszín: 
Csallóközi Múzeum kiállítócsarnoka
Belépő: 
A leírásban

már 14A Magyar Állami Népi Együttes előadása

Emlékezzünk közösen az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseiről a Magyar Állami Népi Együttes előadásával!

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
1 euró

Oldalak

Cookies