Jelenlegi hely

Svet zdravia

Újra engedélyezik a kórházlátogatást

2020.06.05

A dunaszerdahelyi Svet zdravia kórház közleményben tudatta, hogy tekintettel a járványügyi helyzet kedvező alakulására, a Közegészségügyi Hivatal rendelkezése alapján újra engedélyezik a kórházi látogatást.

Ne halogassa tovább az orvos felkeresését!

2020.05.21

Erre biztat a dunaszerdahelyi kórház is, amely magasabb higiéniai standarddal várja a pácienseket. Mindez azt szolgálja, hogy a lehető legtöbb ember hozzájuthasson a megfelelő orvosi ellátáshoz, és ha valakinek műtétre van szüksége, azon is áteshessen.

A rendelőintézetek a korábbi rend szerint működnek

2020.05.16

Májusban kezd visszatérni a lüktetés a mindennapok ereibe, az újranyitási intézkedéseknek köszönhetően egyre közelebb kerülünk a régen megszokott életünkhöz. A Svet zdravia dunaszerdahelyi kórháza igazgatóját, Sylvia Bockot kérdeztük az aktualitásokról.

Újra lehet apás szülés Dunaszerdahelyen

2020.05.13

A kormány enyhítő intézkedései következtében a dunaszerdahelyi Svet zdravia kórházban is engedélyezik kísérő személy jelenlétét szülésnél. Az újabb rendelkezés május 12-től lép érvénybe.

Dunaszerdahelyen is véradásra buzdít a kórház

2020.03.20

A dunaszerdahelyi kórházban is véradásra biztatják a polgárokat, mert a koronavírus okozta korlátozások következtében csökkent a véradók száma az elmúlt napokban, az intézményeknek pedig fontos a készletek feltöltése.