Back to top

Az ápolókat köszöntötték a dunaszerdahelyi kórházban

Publikálva: 2021, május 14 - 07:11
Szerdán a Svet zdravia kórházaiban és a ProCare egészségügyi központokban köszöntötték az ápolókat és a szülésznőket - tájékoztatta portálunkat a Svet zdravia sajtóosztálya.
Az ápolókat köszöntötték a dunaszerdahelyi kórházban

A május 12-ei nemzetközi ápolónap és a május 5-ei szülésznők nemzetközi napja alkalmából a dunaszerdahelyi kórház is megköszönte az ápolóinak és szülésznőinek a mindennapos felelősségteljes munkájukat.

Földes Henrietta, a dunaszerdahelyi kórház ápolásért felelős igazgatóhelyettese retro öltözetben köszöntötte a nővéreket, ezzel is kifejezve tiszteletét munkájuk iránt. A kórház az ünnep alkalmából oklevéllel ismerte el azon kollégák munkáját, akik a legrégebb óta dolgoznak a kórházban, valamint a közelmúltban kerek munkaévfordulójukat ünneplő ápolókat is. Az egészségügyi ellátást biztosító hálózat így folytatja a hagyományt, melynek során márciusban az orvosokat köszöntötték. A tájékoztató szerint 22 ápoló és szülészasszisztens munkáját köszönték meg ilyen módon. Tizenegyen már 40, vagy több éve, további 11-en pedig 20-35 éve tagjai a kórházi csapatnak.

Az egész nap az „Ahol a nővér, ott a szív“ szlogen jegyében zajlott.

A ProCare és a Svet zdravia kötelékében 3.761 nővér és szülésznő dolgozik, közülük országosan 404-et köszöntöttek jubileumuk alkalmából.

Svet zdravia, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies