Jelenlegi hely

šach

Sakk: sikertelen keleti mérkőzések

2020.03.04

A múlt hétvégén folytatódtak a sakk extraliga küzdelmei a 7. és a 8. forduló mérkőzéseivel. A szerdahelyi gárda szombaton egy nagyon kiélezett összecsapáson végül döntetlenezett az éremesélyes Prakfalva (Prakovce) otthonában, vasárnap viszont nem várt...

„Egy-egy” az extraligában...

2019.11.26

Hétvégén folytatódtak a küzdelmek a sakk extraligában. A szerdahelyi csapat mérlege: egy nem várt vereség és egy szoros győzelem.

A sakk több mint sport

2018.03.14

Beszélgetésünkben Ráchela Józsefet, a dunaszerdahelyi sakkcsapat mesteredzőjét kérdeztük Pro Urbe díja kapcsán (a sport területén elért kiemelkedő eredményeiért), illetve a sakkcsapat legutóbbi eredményei okán...

A bajnok szerdahelyi gárda a sakk Európa-kupára tart

2017.10.03

A múlt hétvégén megkezdődtek a küzdelmek a Sakk Extraliga 2017/18 új évadában. A bajnok szerdahelyi gárda két hazai mérkőzésén egy döntetlen és egy győzelemmel kezdett – a papírforma alapján mindkét mérkőzésen esélyesek voltak a győzelemre.

Két győzelemmel zárták a hétvégét

2017.02.20

Hétvégén a 7. és a 8. fordulóval folytatódtak a küzdelmek a Sakk Extraligában. Szombaton Máriatölgyesen (Dubnica) vendégszerepelt a dunaszerdahelyi csapat, ahonnan vesztett játszma nélkül, fölényes győzelemmel tért haza.

Sakk: győzelemmel zárt csapatunk

2016.10.24

A hétvégén elkezdődtek a küzdelmek a sakk extraligában – szombaton a bajnokesélyes szerdahelyi gárda „lelépte” az újoncot, majd vasárnap is magabiztos győzelmet aratott ellenfele felett.