Back to top

Extraliga – ezüstérmes a dunaszerdahelyi sakkcsapat

Publikálva: 2019, április 15 - 09:27
A dunaszerdahelyi csapat is részt vett a sakk extraliga záró, hármas fordulójában a Modra melletti Dubován április 12–14. között.
Extraliga – ezüstérmes a dunaszerdahelyi sakkcsapat

„Nagyon izgalmas és szoros mérkőzések zajlottak. A pénteki 5:3-as vereség a Slovan ellen azt jelentette, hogy visszaestünk a mezőny 3. helyére, és szombaton egy esetleges vereség kizárt volna minket az éremért zajló harcból, de a fiúk nagyon jó teljesítmény után 4,5:3,5-re legyőzték a nagyon erős Snina csapatát, és vasárnap ugyanilyen arányban a szintén éremesélyes Prakovce gárdáját. Ekkor már biztos volt a 3. hely, de mivel a Snina legyőzte a Slovant, egyforma pontnál a jobb játszmaarány döntött a javunkra az ezüstérem sorsáról. Ahogy a szenzonban alakultak a mérkőzéseink, a 3. hellyel is elégedettek lettünk volna, de ez a nem várt ezüstérem felér egy arannyal is ebben a helyzetben” – mondta el Petényi György klubelnök.

A címlapképen balról jobbra állnak: Varga Zoltán, Vajda Levente, Bokros Albert, Czebe Attila, Ráchela József edző, csapatvezető, Németh Miklós, Bagi Máté, guggolnak, balról: Petényi Tamás, Csonka Attila és Petényi György klubelnök. Az évad során még szerepeltek a csapatban: Erdős Viktor, Mészáros Mihály, Ráchela Milan, Farkas Gábor és Takács László. 

A végeredmény tabellája itt található.

Ezt már olvasta?

Címkék: sakk, šach
Cookies