Back to top

Sakk: győzelemmel zárt csapatunk

Publikálva: 2016, október 24 - 09:09
A hétvégén elkezdődtek a küzdelmek a sakk extraligában – szombaton a bajnokesélyes szerdahelyi gárda „lelépte” az újoncot, majd vasárnap is magabiztos győzelmet aratott ellenfele felett.

A szombati megnyitón Petényi György dunaszerdahelyi klubelnök üdvözölte a vendégeket, így a megjelent Hájos Zoltán polgármestert és Kanovits György városi képviselőt is. Megnyitójában Hájos Zoltán polgármester köszöntötte a kisszebeni (Sabinov) csapat tagjait, és sikert, győzelmet kívánt a dunaszerdahelyi csapat képviselőinek.

A szombati nap eredményei: Dunaszerdahely – Kisszeben: 8:0, pontszerzők: Vajda Levente, Petényi Tamás, Czebe Attila, Bokros Albert, Varga Zoltán, Németh Miklós, Bagi Máté, Varga Dávid 1-1.

Vasárnap csapatunk a prakfalvaiakkal (Prakovce) mérkőzött. Az eredmény: Dunaszerdahely – Prakfalva: 6:2, pontszerzők: Czebe Attila, Varga Zoltán, Bagi Máté, Csonka Attila 1-1, Vajda Levente, Petényi Tamás, Bokros Albert, Mészáros Mihály 1/2-1/2. A két forduló után Dunaszerdahely csapata az első helyen áll.

Ezt már olvasta?

Címkék: sakk, šach
Cookies