Jelenlegi hely

online oktatás

Decemberben már biztos nem nyitnak ki az iskolák

2020.12.03

Branislav Gröhling oktatási miniszter december 23-ig újabb tervet szeretne előterjeszteni arra, hogy a tanulók visszatérhessenek az iskolába. Ez lesz a harmadik javaslat. Ezt azután közölte a tárcavezető, miután a központi stáb nem hagyta jóvá az előző...

Hétfőn visszatérnek a Vámbérybe az alsósok

2020.11.21

A Vámbéry Ármin Alapiskola november 23-ától ismét megnyitja kapuit az alsó tagozatos tanulók előtt. Hétfőtől így újra az épület falai között folytatódik a tanítás az 1–4. évfolyam számára, a korábban megszokott intézkedések betartatásával.

Gröhling nyitni szeretné az iskolákat

2020.11.21

Branislav Gröhling oktatásügyi miniszter a napokban egyeztetni akar a többi koalíciós párttal az iskolák megnyitásának kérdéséről. Az iskolák újbóli megnyitása mellett érvel. Erről a pénteki sajtótájékoztatóján beszélt.

Felhívás – 5 határon át Kárpát-medencei vetélkedő

2020.10.11

Szeretsz játszani? Szereted a kihívásokat, az izgalmas, kreatív, nem hétköznapi feladatokat? Szereted a meglepetés erejét? Szeretnéd megismerni, milyen legendák keringenek a magyar népről, a magyar területekről a Kárpát-medencében? Szeretsz fotózni, videót...

Megvalósul az otthoni tanulás?

2020.07.31

Branislav Gröhling oktatásügyi miniszter több lehetőséget kíván teremteni az alapiskolák felső tagozatosainak az otthoni tanulásra. Így a lakásból akár iskola is lehet. Erre a lehetőségre akár 2021 szeptemberétől sor kerülhetne.