Jelenlegi hely

Lidl

A Lidl döntött: 2021-ben készül el a játszótér

2020.04.02

Az év első két hónapjában a dunaszerdahelyiek példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot, s ennek köszönhetően a Lidl kereskedelmi lánc országos versenyének nyertesei közé kerültek, ami azt jelentette, hogy új játszótér épül a német vállalat forrásaiból...

Tíz új játszótérnek örülhetnek majd a gyerekek

2020.03.16

A Fullánkocska – Žihadielko akció keretében bárki szavazhatott, hol javasolja újabb játszóterek létesítését Szlovákia területén. Az idén 9 millió szavazat érkezett és már nyilvánosságra hozták, mely helységekben örülhetnek a gyerekek az új lehetőségnek.

Majd' 12 eurós órabért ad az angol Lidl a dolgozóinak

2020.02.16

A brit Guardian értesüléseire hagyatkozva a napi.hu gazdasági portál írta meg, hogy márciustól közel 12 euróra növekedik az üzletlánc angliai dolgozóinak minimális fizetése. Az első hallásra remek ajánlat azonban ne késztessen senkit arra, hogy nyakába...

Nyerjünk játszóteret!

2020.01.28

Ismét van lehetőség – azonban már csak utoljára –, hogy a LIDL vállalat 87 ezer euró értékű játszóterével gazdagabb legyen Dunaszerdahely. Egyelőre benne vagyunk a top 10-ben, azonban kellenek a szavazatok, hogy ez így is maradjon!

Szavazzunk a dunaszerdahelyi játszótérre!

2018.01.20

A LIDL kereskedelmi üzletlánc programjának köszönhetően idén is 10 szlovákiai városban épülhet játszótér. A szavazás január 15-én kezdődött és egészen február 28-ig tart, s jó volna erősítenünk mert jelenleg nagy a lemaradásunk.

Nyerjünk együtt új játszóteret!

2018.01.14

A LIDL kereskedelmi üzletlánc játékában idén is 10 szlovákiai városban játszótér épül a vállalat forrásaiból. Amennyiben kellő szavazatot gyűjtünk össze, akkor Dunaszerdahely is köztük lehet.

Összefogással új játszóteret nyerhetünk!

2017.01.17

A LIDL kereskedelmi üzletlánc játékában idén is 10 játszótér épül. 2016-ban nem sikerült, de az újévben talán Dunaszerdahelyen is épülhetne egy új játszótér – ha lesz összefogás és szavazunk!

Újabb Lidl épülhet Dunaszerdahelyen?

2016.11.15

A kereskedelmi láncok további bővüléséről lehet hallani az üzletekhez közel álló forrásokból, méghozzá arról, hogy a német Lidl újabb üzlet nyitását tervezi városunkban.

Májusra bővül a Lidl

2016.04.13

Még februárban számoltunk be arról, hogy bővítik a Lidl dunaszerdahelyi üzletének pékségét. A felújításnak köszönhető előnyöket a vevők májustól használhatják ki - tudtuk meg a vállalat szóvivőjétől.