Jelenlegi hely

Nyerjünk együtt új játszóteret!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, január 14 - 14:10 | Közérdekű
A LIDL kereskedelmi üzletlánc játékában idén is 10 szlovákiai városban játszótér épül a vállalat forrásaiból. Amennyiben kellő szavazatot gyűjtünk össze, akkor Dunaszerdahely is köztük lehet.
Nyerjünk együtt új játszóteret!

Csak az összefogásunkon múlik tehát, hogy a játék végéig sikerül-e annyi szavazatot összegyűjtenünk, hogy az első tíz között végezzünk! Pontosabban kategóriánként az első két helyezett között kell végezni, ezen csoportokban a települések nagyságuk szerint vannak besorolva. Az elmúlt két év alatt összesen 20 játszótér épült a LIDL-nek köszönhetően, amelyek teljes értéke 1,74 millió euró volt. Idén a vállalat versenyében a megszólított 104 városból 74 nevezett, Dunaszerdahely is, jó volna a harmadik évben feltornáznánk magunkat a nyertesek közé.

A vállalat a társadalmi felelősségvállalási projektjei között valósítja meg a játszóteres programot, amelynek kulcsfigurája Maja, a méhecske, akit a Lidl szerint a gyerekek és szüleik is egyaránt ismernek. A szavazatok lezárulta után a vállalat azt ígéri, hogy még a tavasszal elkezdi a tíz győztes várossal a tárgyalást arról, hol is épülhetne meg az adott településen a játszótér, amelynek mérete 20x16 méter lesz és a 2-12 éves korosztály számára nyújthat kellemes kikapcsolódási lehetőséget.

A szavazás hétfőn vagyis január 15-én kezdődik és egészen február 28-ig tart. Fogjunk össze, hogy nálunk épüljön meg az egyik játszótér.

Szavazni ITT lehet!

Címkék: Lidl