Back to top

Közösségi teret nyerhet Dunaszerdahely a lakosság és a Lidl jóvoltából

Publikálva: 2022, augusztus 18 - 13:21
Új, szavazós játékot hirdetett a Lidl üzletlánc Szlovákiában. Szavazni 2022. szeptember 25-ig lehet.
Közösségi teret nyerhet Dunaszerdahely a lakosság és a Lidl jóvoltából

Minden vásárló, aki 2022. augusztus 15. és szeptember 25. között legalább 20 euró értékben vásárol bármelyik Lidl üzletben, a pénztárnál egy egyedi kóddal ellátott szavazókártyát kap, mellyel az általa kiválasztott városra szavazhat az üzletlánc weboldalán. A nyertes városokban a parkok 2023 tavaszára készülnek el.

A „Lidl Tisztás” nevet viselő új városi park négy egymással összefüggő, összesen 738 négyzetméter nagyságú területen fekszik, ahol minden ilyen egységnek megvan a maga funkciója. Az így kialakított övezet minden használó igényeit le kívánja fedni, hiszen sportolásra és kikapcsolódásra is alkalmas zóna alakul ki.

 

Szórakozás a legkisebbeknek

Száznegyvennégy négyzetméter szolgál a legkisebbek szórakozására. Zöldövezetben, padokkal körülvett játszótér csúszdával és hintával várja a gyermekeket és szüleiket.

 

Barbecue mindenkinek

A 12x12m nagyságú területen a tervek szerint pavilont és pihenőhelyet helyeznek el tűzrakásra alkalmas felülettel, melynek közvetlen közelében tágas asztalok és további ülőhelyek is találhatóak lesznek. Itt szabadon grillezhet bárki, családdal, barátokkal vagy akár párban is.

 

Testmozgás mindenkinek

A 144 négyzetméter nagyságú térben kültéri edzéshez alkalmasak elemek kerülnek elhelyezésre.

 

Sportteljesítmény fokozása

A 225 négyzetméter nagyságú multifunkcionális pálya várja a sportolni vágyókat. A pályán kosárlabdák, foci- és egyéb labdajátékok kapui kerülnek elhelyezésre, a közeli asztalon pedig bárki élhet a pingpongozás lehetőségével.

A közösségi park összhangját és minőségét nemcsak a változatos bútorok teszik teljessé, hanem annak színes növényzete is, mely a park négy elemét köti össze.

 

Szavazzon Ön is Dunaszerdahely Városára, hogy az öt nyertes települések egyike lehessünk!

Szavazni az alábbi oldalon tud: https://cistinka.lidl.sk/

További információkat az alábbi oldalon talál: https://cistinka.lidl.sk/

Ezt már olvasta?

Cookies