Jelenlegi hely

Szavazzunk minden nap a dunaszerdahelyi játszótérért!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, január 18 - 17:03 | Közérdekű
Komáromnak, Galántának és Vágsellyének is sikerült. Tegyünk azért, hogy a Lidl idén Dunaszerdahelyen építsen egy játszóteret!
Szavazzunk minden nap a dunaszerdahelyi játszótérért!

Közös erővel, még több szavazattal bekerülhetünk a 10 város közé, amelyeknek a Lidl kereskedelmi üzletlánc ingyenesen épít játszóteret.

2019-ben is meghirdette a Lidl üzletlánc a játszótér-építő szavazását, melyben az öt kijelölt városkategória első két-két helyezettje számára építenek játszóteret. Dunaszerdahely a második kategóriában található, a 20.000 és 32.999 lakosú városok közt. Idén összesen 69 város vesz részt a versenyben. 2016-ban a közeli Vágsellyének, egy évvel később Galántának, tavaly pedig Komáromnak sikerült megnyernie a saját kategóriáját, s így mindhárom városban épített már játszóteret a német diszkontlánc. Csak a mi összefogásunkon múlik, hogy Dunaszerdahely csatlakozhat-e közéjuk. Szavazzunk minden nap!

A szavazás 2019. január 14-én indult, és 2019. február 28-án éjfélig tart. Naponta adhatjuk le voksainkat.

Összesen 10 játszótér épül, egy értéke 87 ezer euró, a 2016-2018 között felépültek összértéke 2,61 millió euró volt. A Žihadielko játszótér 2-12 éves korú gyerekeknek ajánlott. A 16×20 méteres területen nyolc játszóelem található. A játszótér kor szerint két zónára van felosztva - 2-től 6 éves korig, valamint 6-tól 12 éves korig. Ennek megfelelően van kialakítva a talaj is: a kisebb gyerekeknél EPDM öntött gumiburkolat, a nagyobbaknál pedig kavics. Két vár, homokozó, körhinta, hinták és libikókák várják a gyerekeket. Az összes elem vidám, színes, Maját a méhecskét és barátait formázzák. A játszótérhez padok és kerékpárállvány is tartozik.

Szavazni naponta lehet, regisztrálni e-mailcímmel vagy Facebookos profillal van mód, egyszeri sms-es visszaigazolás mellett. Minden regisztrált résztvevő minden nap szavazhat városára, továbbá a szavazó minden nap plusz szavazathoz juthat, ha bekapcsolódik az online játékba. A 18 éves kornál idősebb fizikai személyek szavazhatnak (a 18 éves kornál fiatalabb személyek kizárólag törvényes képviselőjük beleegyezésével szavazhatnak).

ITT SZAVAZHATUNK!

Címkék: Lidl