Jelenlegi hely

Karaffa Attila

Ízletes és meleg segítség a hűvös időszakban

2020.11.27

Az adventi időszakban az egymás iránti figyelem, a rászorulók segítése sokkal inkább előtérbe kerül, jelenleg, a koronavírus-járvány idején pedig ez a segíteni akarás még hangsúlyosabbá válik. Csodálatos példája ennek a december 18-ig zajló ingyenes meleg...

Szent István ünnepén

2020.08.20

Nemzetünk egyik legjelentősebb ünnepe augusztus 20. Az egyetemes magyarság a földkerekség bármely országában megünnepli e napot, megemlékezve első szent királyunkról.

Könyvbemutató és koncert

2020.07.25

Karaffa Attila Felvidéki szemmel című, a Pázmaneum Polgári Társulás kiadásában megjelent könyvét mutatják be augusztus 19-én a Vermes-villában – a bemutatón fellép Vadkerti Imre felvidéki előadóművész, aki Bertók István zongoraművésszel együtt a társulás...

A II. világháború végére emlékeztünk

2020.05.08

Az európai hadszíntéren hivatalosan május 8-án ért véget a II. világháború. A világot megváltoztató történés jubileumi, 75. évfordulójára emlékezett városunk vezetése is.

Folytatódik a faültetés városunkban

2020.04.08

Március közepétől újraindult az „Ültess fát a jövőnek!” elnevezésű városi faültetési projekt, amelyet tavaly jelentett be A. Szabó László és Karaffa Attila alpolgármester.

Magyar szemmel, más szögből látott magyarság

2020.01.27

A történelem könyörtelen körülményei miatt máshogy látja a világot Karaffa Attila, a Felvidéken élő fotós. Az ő szemszögéből mutatja be több helyen, így az anyaországban is, milyen másodrendű állampolgárnak lenni a saját szülőföldjén. A képeiből...

A nehéz sorsú családokra gondoltak

2019.12.19

Rosszabb anyagi körülmények közt élő családoknak adott át szerdán a Dunaszerdahelyi Plébániai Karitász és Dunaszerdahely önkormányzata ajándékcsomagokat.

A remény fénye is fellobbant

2019.12.08

A karácsonyi előkészület időszakában, advent második vasárnapján üdvözölte Bíró Éva a Csaplár Benedek VMK előtti téren az összegyűlt tömeget.

Közel félszáz jubilánst köszöntöttek

2019.11.07

Ahogy az elmúlt években, most sem feledkeztek meg az idén jubileumot ülő szépkorúakról. A nyugdíjasklub azon tagjait köszöntötte városunk vezetése, akiknek 65., vagy magasabb jubileumi születésnapjuk volt ebben az évben.

Beregszászon járt városunk küldöttsége

2019.05.28

Május utolsó hétvégéjén a Beregszászi Városnapok rendezvényein vett részt városunkból Karaffa Attila alpolgármester és Molnár Tímea a Közoktatási, szociális, sport és kulturális osztály főosztályvezetője.

Kaposváriak látogattak városunkba

2019.03.22

A Kárpát-medencei Magyarok Baráti Társasága nevű egyesület tett látogatást március 20-án városunkban. Karaffa Attila, városunk alpolgármestere köszöntötte őket a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ aulájában.

Oldalak