Jelenlegi hely

Karaffa Attila

A II. világháború végére emlékeztünk

2020.05.08

Az európai hadszíntéren hivatalosan május 8-án ért véget a II. világháború. A világot megváltoztató történés jubileumi, 75. évfordulójára emlékezett városunk vezetése is.

Folytatódik a faültetés városunkban

2020.04.08

Március közepétől újraindult az „Ültess fát a jövőnek!” elnevezésű városi faültetési projekt, amelyet tavaly jelentett be A. Szabó László és Karaffa Attila alpolgármester.

Magyar szemmel, más szögből látott magyarság

2020.01.27

A történelem könyörtelen körülményei miatt máshogy látja a világot Karaffa Attila, a Felvidéken élő fotós. Az ő szemszögéből mutatja be több helyen, így az anyaországban is, milyen másodrendű állampolgárnak lenni a saját szülőföldjén. A képeiből...

A nehéz sorsú családokra gondoltak

2019.12.19

Rosszabb anyagi körülmények közt élő családoknak adott át szerdán a Dunaszerdahelyi Plébániai Karitász és Dunaszerdahely önkormányzata ajándékcsomagokat.

A remény fénye is fellobbant

2019.12.08

A karácsonyi előkészület időszakában, advent második vasárnapján üdvözölte Bíró Éva a Csaplár Benedek VMK előtti téren az összegyűlt tömeget.

Közel félszáz jubilánst köszöntöttek

2019.11.07

Ahogy az elmúlt években, most sem feledkeztek meg az idén jubileumot ülő szépkorúakról. A nyugdíjasklub azon tagjait köszöntötte városunk vezetése, akiknek 65., vagy magasabb jubileumi születésnapjuk volt ebben az évben.

Beregszászon járt városunk küldöttsége

2019.05.28

Május utolsó hétvégéjén a Beregszászi Városnapok rendezvényein vett részt városunkból Karaffa Attila alpolgármester és Molnár Tímea a Közoktatási, szociális, sport és kulturális osztály főosztályvezetője.

Kaposváriak látogattak városunkba

2019.03.22

A Kárpát-medencei Magyarok Baráti Társasága nevű egyesület tett látogatást március 20-án városunkban. Karaffa Attila, városunk alpolgármestere köszöntötte őket a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ aulájában.

Felvidéki szemmel pénteken városunkban

2019.03.07

Karaffa Attila amatőr fényképész biennálé formájában mutatkozik be általában születésnapján először a hazai közönségnek, majd vándorkiállítás formájában más városokban, helyszíneken is megtekinthető a kiállítása.

Felvidéki szemmel Léván is

2019.02.15

Karaffa Attila, városunk alpolgármestere évek óta fényképeivel is bemutatkozik kiállításokon Szlovákiában és Magyarországon egyaránt. Szerdától Felvidéki szemmel című tárlata Léván is megtekinthető egészen április elejéig.

Karaffa Attila köszöntője a Magyar Kultúra Napján

2019.01.23

Január 22-én a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban a Himnusz születésnapja alkalmából színes kulturális program várta az érdeklődőket. A Pázmaneum Polgári Társulás nevében Karaffa Attila ügyvezető elnök, Dunaszerdahely alpolgármestere köszöntötte a...

Oldalak