Jelenlegi hely

Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár

Janikovszky Éva Emlékkiállítás

A Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár ad otthont Janikovszky Éva neves magyar írónő tárgyi jellegű kiállításának. A vándorkiállítás a Külgazdasági és Külügyi Minisztérium (Budapest), a Móra Könyvkiadó, a Balassi Intézet - Pozsonyi Magyar Intézet és a Szlovákiai Magyar Könyvtárosok Egyesülete közreműködésével valósult meg.

Helyszín: 
Csallóközi Könyvtár
jún 04

Gyerekkorban kell megszerettetni az olvasást

2018.03.21

Március első hetében a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár is részt vett a Szlovákiai Könyvtárak Hete elnevezésű akcióban, melynek fő célja az olvasás, a könyvtárak népszerűsítése.

Nőnapon a cicákról

2018.03.10

Több szakmai illetve kulturális program mellett kiállítás is nyílt a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárban a Szlovákiai Könyvtárak Hete alkalmából.

Figyelem - módosított nyitvatartás

2017.11.25

A Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár felhívja a látogatók figyelmét, hogy a 2017 év végi és 2018 év eleji ünnepek alatt módosított nyitvatartással várják az érdeklődőket.

Szimbólumok kilencszer

2017.11.13

Jelképekre épülnek Nagy Dani hatodik önálló, Illúzió és valóság című kiállításának grafikái.

Csodás gyógyulások

2017.10.09

A Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár mint városi és regionális intézmény a klasszikus könyvtári tevékenység mellett új szolgáltatásokat is biztosít a látogatók és érdeklődők számára.

Mesél a múlt

2017.06.16

Igazi „lányos” kiállítás tekinthető meg a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárban július 15-ig.

Andersen emlékére gyűltek össze

2017.04.03

A Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárban már tizennegyedik alkalommal rendezték meg az Éjszaka Andersennel című programot Hans Christian Andersen tiszteletére.

Könyvtárosok egymás közt

2017.03.17

Csütörtökön, a Szlovákiai Könyvtárak Hete alkalmából találkoztak a járás profi könyvtárosai a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárban.

A hétköznapi és az ünnepi Egyiptom

2016.11.30

Dr. Pécsi Ágnes, a Vámbéry Ármin Keleti Szabadegyetem alapítója tartott képekkel bőven illusztrált előadást az ókori Egyiptom hétköznapjairól és fontos ünnepeiről a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárban.

Mesés önismeret

2016.11.23

Kantner Éva iskolapszichológus, meseelemző a meseterápiáról tartott ismertető előadást kedden a Csallóközi Könyvtárban.

Gárdonyi, az ember

2016.05.10

Keller Pétert, Gárdonyi Géza dédunokáját látta vendégül a Csallóközi Könyvtár, hogy beszélgessenek Az élő Gárdonyi-arc című könyvéről.

Egy mesés este Andersen emlékére

2016.04.03

Az idén tizenharmadik alkalommal rendezték meg az Egy este Andersennel című könyvtár-népszerűsítő programot a dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárban.

Oldalak