Back to top

A könyvesbolttól a könyvtárig

Publikálva: 2023, augusztus 23 - 11:09
Szeretne könyvet vásárolni, de a kötet, amely elnyerte tetszését, már minden példányban elkelt? A Martinus könyvkereskedés szokatlan újdonsággal állt elő, és megoldást kínál az olvasóknak - adta hírül a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár.
A könyvesbolttól a könyvtárig

A Martinus könyvesbolt e-shop oldalán a könyvekhez tartozó információk közt megtalálható többek közt az is, hogy mely szlovákiai könyvtárban elérhető az adott kötet.

Hogy működik ez a valóságban?

  1. A kiválasztott könyv esetében, a „megnézem az elérhetőségét a könyvtárban“ című lehetőségre kattintva, megmutatja azokat a könyvtárakat - járások szerint, listába rendezve -, amelyekben az megtalálható.
  2. Ha rákattint a kiválasztott könyvtár nevére, az Infogate - (Súborný katalóg) portálon találja magát, ahonnan eljut az adott könyvtár online katalógusába, és megbizonyosodhat a vágyott könyv elérhetőségéről.
  3. A Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár katalógusában azonnal kiválaszthatja, és lefoglalhatja az elérhető könyveket, amelyek rövid időn belül várni fogják Önt a kölcsönzési pultnál. Azonos titulusok régebbi kiadásai ily módon nem elérhetőek, csak a könyvtár katalógusából - tájékoztatott a könyvtár.

Éljen hát a lehetőséggel, a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár örömmel vár minden, akár új, akár régebbi kiadású könyvek iránt érdeklődő könyvbarátot.

Facebook / Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár

Ezt már olvasta?

Cookies