Jelenlegi hely

Szabó Gyula Alapiskola

Kárpát-medencei gyermektáborban Zalaegerszegen

2018.09.05

A nyári szünetben a Szabó Gyula Alapiskola tanulói, kísérőtanárukkal, Molnár Ágnessel, másodízben vettek részt a Kárpát- medencei gyermektáborban, Zalaegerszegen, ahová rajtuk kívül Erdély több településéről, Kárpátaljáról és Újvidékről is érkeztek magyar...

Átadták az új iskolakonyhát

2018.09.04

Kedden délelőtt meghívott vendégek és a sajtó munkatársainak jelenléte mellett adták át a Szabó Gyula Alapiskola új iskolakonyháját.

A járási versenyeken eredményes diákokat díjazták

2018.06.07

A Nagyszombati Járási Hivatal oktatási osztályának meghívására gyülekeztek június 6-án a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola koncerttermében a tanulók az egész Dunaszerdahelyi járásból. Azok, akik a legrátermettebbnek bizonyultak a tantárgyi olimpiák idei...

Sikeresek a természettudományokban

2018.05.24

A Szabó Gyula Alapiskola mindig is élenjáró volt a természettudományi tantárgyak oktatása terén. Ez részben annak is köszönhető, hogy e tantárgyak oktatása segédeszközökkel gazdagon felszerelt szaktantermeikben folyik.

Irány az országos döntő!

2018.03.27

Kedden, március 27-én reggel kilenc órától a városi sportcsarnokban rendezték meg az alapiskolás futsal csapatok (U-16 a korosztály) kerületi döntőjét. A dunaszerdahelyi járás bajnoka a Szabó Gyula Alapiskola futsal csapata fantasztikus játékkal,...

A változatos étrend jegyében

2018.03.27

A Szabó Gyula Alapiskola a magyar tanítási nyelvű alapiskolák közül elsőként csatlakozott a „Felesleges vegyi anyagoktól mentes, változatos étrend – Pestrá strava bez zbytočnej chémie“ országos projekthez.

Brumiarc az iskolában

2018.03.05

Az elmúlt pénteken a Szabó Gyula Alapiskolában mutatta be Rajkovics Péter Brumiarc és a cirkusz című mesekönyvét.

A vérvétellel ismerkedtek a diákok

2018.03.02

A Szabó Gyula Alapiskola biológia-szakkörét látogató tanulói Bartal Mónika tanító nénivel ellátogattak a dunaszerdahelyi kórház hematológiai osztályára.

Bezárják két napra az iskolát

2018.02.09

A Szabó Gyula Alapiskola igazgatósága értesíti a szülőket, hogy influenzajárvány miatt a tanítás 2018. február 12-én és 13-án szünetel. A tanítás 2018. február 14-én, szerdán újra kezdődik az intézményben.

A Szabó Gyulások nyerték a járási futsal döntőt

2018.02.06

A Szabó Gyula Alapiskola futsal csapata megnyerte a járási bajnokságot. A Nagymegyeren megrendezett fináléban felszabadult örömjátékkal, de mégis összeszedetten játszva, mindhárom ellenfelüket térdre kényszerítették.

Oldalak