Jelenlegi hely

Szabó Gyula Alapiskola

Családi nap a Szabó Gyula Alapiskolában

2019.05.02

A Szabó Gyula Alapiskola tisztelettel meghívja Önt és kedves családját, valamint barátait az iskola által szervezett családi napra, amelyre május 8-án kerül sor az iskola udvarán.

Koszorúcska a Szabó Gyula Alapiskolában

2019.02.20

Az idei farsangi időszakban sem maradhatott el a hagyományos „koszorúcska”, a nyolcadikosok első bálja, amelyen bemutatták a fiatalok, milyen ügyesen sajátították el a társastánc alapjait.

Sítanfolyamon vettek részt az alapiskolások

2019.02.11

A Szabó Gyula Alapiskola 7. évfolyamos tanulói január közepén és február első hetében, két turnusban sítanfolyamon vettek részt a Nyugati-Tátra és Árva között található vitanovai síközpontban.

Kárpát-medencei gyermektáborban Zalaegerszegen

2018.09.05

A nyári szünetben a Szabó Gyula Alapiskola tanulói, kísérőtanárukkal, Molnár Ágnessel, másodízben vettek részt a Kárpát- medencei gyermektáborban, Zalaegerszegen, ahová rajtuk kívül Erdély több településéről, Kárpátaljáról és Újvidékről is érkeztek magyar...

Átadták az új iskolakonyhát

2018.09.04

Kedden délelőtt meghívott vendégek és a sajtó munkatársainak jelenléte mellett adták át a Szabó Gyula Alapiskola új iskolakonyháját.

A járási versenyeken eredményes diákokat díjazták

2018.06.07

A Nagyszombati Járási Hivatal oktatási osztályának meghívására gyülekeztek június 6-án a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola koncerttermében a tanulók az egész Dunaszerdahelyi járásból. Azok, akik a legrátermettebbnek bizonyultak a tantárgyi olimpiák idei...

Sikeresek a természettudományokban

2018.05.24

A Szabó Gyula Alapiskola mindig is élenjáró volt a természettudományi tantárgyak oktatása terén. Ez részben annak is köszönhető, hogy e tantárgyak oktatása segédeszközökkel gazdagon felszerelt szaktantermeikben folyik.

Irány az országos döntő!

2018.03.27

Kedden, március 27-én reggel kilenc órától a városi sportcsarnokban rendezték meg az alapiskolás futsal csapatok (U-16 a korosztály) kerületi döntőjét. A dunaszerdahelyi járás bajnoka a Szabó Gyula Alapiskola futsal csapata fantasztikus játékkal,...

A változatos étrend jegyében

2018.03.27

A Szabó Gyula Alapiskola a magyar tanítási nyelvű alapiskolák közül elsőként csatlakozott a „Felesleges vegyi anyagoktól mentes, változatos étrend – Pestrá strava bez zbytočnej chémie“ országos projekthez.

Oldalak