Jelenlegi hely

Pázmaneum

Heiligenkreuz helyett Alsóbodokra zarándokolnak

2020.08.17

A Pázmanaum Polgári Társulás korábban augusztus 29-ére, Heiligenkreuzba meghirdetett ministráns zarándoklatát tavaszra halasztja a külföldi utazások kapcsán hozott legfrissebb intézkedések miatt, amelyek megnehezítenék a diákok számára a részvételt.

Felújítják a kistejedi szakrális kisemléket

2020.07.27

A Pázmaneum Polgári Társulás a várossal együttműködve kívánja felújítani a kistejedi szakrális kisemlékek, azt a képfülkét, amely egy nemrégiben történt közlekedési baleset következményeként megsérült.

Ministráns zarándoklat Heiligenkreuzba

2020.07.21

A dunaszerdahelyi Pázmaneum Polgári Társulás augusztus végén zarándoklatot szervez ministránsok számára, amelynek úticélja a heiligenkreuzi Szent Kereszt apátság (Ausztria) lesz.

Szóljanak a harangok!

2020.05.13

A Kárpát-medencében szóljanak száz másodpercig a harangok Trianon százéves évfordulója alakalmából június 4-én, magyar idő szerint 16 óra 30 perckor! Tagsága és partnerszervezetei javaslatára a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége és a Kárpát-medencei...

Feltámadás – hitünkben és magyarságunkban

2020.04.13

A kereszténység központi hittitka: Jézus Krisztus feltámadása. Húsvét hajnala az élet győzelmét hirdeti meg a halál fölött. Ha látszólag a gonoszság és a gyűlölet kerekedik is fölül az emberek szívében s a világban, mi akkor is biztosak lehetünk a Szeretet...

Faültetés az Esterházy-emléknapon

2019.11.25

A Pázmaneum Társulás tisztelettel meghívja Önt és kedves családját november 25-én (hétfőn), az Esterházy János emléknap keretén belül szervezett programjaira, köztük az Út a végtelenbe – Isten szolgája, Esterházy János c. film bemutatására.

Esterházy Jánosról mutatnak be filmet

2019.10.31

A Pázmaneum Társulás tisztelettel meghív minden érdeklődőt a november 25-én, az Esterházy János emléknap keretén belül szervezett programjaira, köztük az Út a végtelenbe – Isten szolgája, Esterházy János című film bemutatására.

Várják a dunaszerdahelyi híveket is a Komáromi Imanapra

2019.04.30

A dunaszerdahelyi híveket is hívják és várják Jópásztor vasárnapján, május 12-én a XXX. Komáromi Imanapra, amelyet a Pázmaneum Polgári Társulás, a Jópásztor Alapítvány és a Komáromi Római Katolikus Plébánia szervez a Szent András-bazilikában.

Dunaszerdahelyről Csíksomlyóba

2019.02.05

A dunaszerdahelyi székhelyű Pázmaneum Társulás zarándoklatot szervez Ferenc pápa csíksomlyói szentmiséjére 15-35 éves fiatalok részére.Az erdélyi ifjúsági zarándokútra lehetőség nyílik városunkból is csatlakozni a fiataloknak.

Hálaadás Magyarok Nagyasszonya ünnepén

2018.10.09

A Magyarok Nagyasszonya ünnepén, október 8-án tartottak a dunaszerdahelyi Nagyboldogasszony- és Szent György plébániatemplomban a Pázmaneum Társulás megalakulásának 13. évfordulója alkalmából hálaadó szentmisét.

Oldalak