Jelenlegi hely

Municipal

Újabb parkot újítanak fel a városban

2018.10.05

Az Észak II. lakótelepen, a Lőrincz Gyula utca és a Szlovák Nemzeti Felkelés tere közt a közelmúltban kezdődtek a munkálatok, melynek során megújul a régen használaton kívüli salakos sportpálya, valamint a játszótér és környéke.

Szociális tűzifaprogram 2018-ban is

2018.02.07

Idén is folytatódik a szociális tűzifaprogram Dunaszerdahelyen. Az önkormányzat a városi közterület-fenntartó vállalat segítségével szállítja el a tűzifát a leginkább szükséghelyzetben élőknek.

Dunaszerdahelyen is lecsapott a vihar

2017.08.11

Városunkra is lecsapott tegnap este 10 óra tájékán a vihar, s a zöldterületeken is károkat okozott. Ezek eltávolításáról kérdeztük a Municipal Real Estate DS kft. szakemberét, Harmanovsky Viktort.

Hatékonyabbá tennék a működést

2017.04.06

A városi sportcsarnok kihasználtsága egyre növekszik, ami azt jelenti, egyre többen sportolnak – így a karbantartása is nagyobb igényeket ró a működtetőre. Ennek részleteiről és a várható változásokról kérdeztünk Jány Józsefet, a Municipal Real Estate DS...

Egyre többen vásárolnak sms-ben parkolójegyet

2017.02.04

A városi tulajdonú Municipal Real Estate DS kft. több olyan feladatot lát el városunkban, amely mindennapjaink szempontjából is különösen fontos. A legfrissebb információkról és a tervekről a vállalat igazgatóját, Jány Józsefet kérdeztük.

Február végéig tart nyitva a műjégpálya

2016.02.22

A városi tulajdonú Municipal Real Estate DS Kft. kezeli a Dunaszerdahelyen működő műjégpályát, amely a tervek szerint február végéig várja a korcsolyázni vágyó közönséget. A működés részleteiről Kürthy Sándorral, a vállalat ügyvezetőjével beszélgettünk.