Jelenlegi hely

Municipal

Folytatódik a faültetés városunkban

2020.04.08

Március közepétől újraindult az „Ültess fát a jövőnek!” elnevezésű városi faültetési projekt, amelyet tavaly jelentett be A. Szabó László és Karaffa Attila alpolgármester.

A faágak elszállítása folyamatos lesz

2020.03.25

A városi hivatal értesíti a lakosokat, hogy faágak, gallyak, fás szárú növények elhordását a lomtalanítás elmaradása ellenére a Municipal városi közterületfenntartó cég munkatársai folyamatosan végzik az elkövetkező napokban.

Fertőtlenítik a közterületeket

2020.03.16

A jelenlegi váratlan helyzetben nagyon fontos a megelőzés, ezért a Municipal Real Estate városi közterület-fenntartó vállalat fertőtleníti a köztéri padokat és buszmegállókat.

Tovább tart nyitva márciustól a városi gyüjtőudvar

2020.02.27

Március 2-től ismét bővíti nyitvatartási idejét a Municipal városi közterületfenntartó cég pozsonyi úti gyűjtőudvara. A telephely hétfőn és csütörtökön 12 órától 17 óráig, míg szombatonként 8 órától 14 óráig tart nyitva azon dunaszerdahelyiek előtt, akik...

Elkezdődött a kihelyezett karácsonyfák elszállítása

2020.01.10

Dunaszerdahely területén belül a Municipal Real Estate Kft. idén is díjmentesen elszállítja a családi házas övezetekben az ingatlanok elé, illetve a lakótelepeken a hulladéktárolók mellé kihelyezett fenyőfákat. A vállalat munkatársai azt kérik, hogy a...

Újabb parkot újítanak fel a városban

2018.10.05

Az Észak II. lakótelepen, a Lőrincz Gyula utca és a Szlovák Nemzeti Felkelés tere közt a közelmúltban kezdődtek a munkálatok, melynek során megújul a régen használaton kívüli salakos sportpálya, valamint a játszótér és környéke.

Szociális tűzifaprogram 2018-ban is

2018.02.07

Idén is folytatódik a szociális tűzifaprogram Dunaszerdahelyen. Az önkormányzat a városi közterület-fenntartó vállalat segítségével szállítja el a tűzifát a leginkább szükséghelyzetben élőknek.

Dunaszerdahelyen is lecsapott a vihar

2017.08.11

Városunkra is lecsapott tegnap este 10 óra tájékán a vihar, s a zöldterületeken is károkat okozott. Ezek eltávolításáról kérdeztük a Municipal Real Estate DS kft. szakemberét, Harmanovsky Viktort.

Oldalak