Back to top

Szombaton gyűjtik húsvéthétfő helyett a biohulladékot

Publikálva: 2022, április 13 - 14:22
A Municipal városi közterület-fenntartó vállalat felhívja a lakosok figyelmét, hogy a hétfőn esedékes biohulladék-gyűjtést a húsvéti ünnepek miatt már most szombaton, április 16-án végzik.
Szombaton gyűjtik húsvéthétfő helyett a biohulladékot

Felhívják továbbá arra is a figyelmet, hogy április 1-jétől a nyári nyitvatartási rend szerint tart nyitva a Pozsonyi úti gyűjtőudvar.

A következő napokban csupán annyi a változás a rendes nyitvatartáshoz képest, hogy pénteken (április 15.), illetve hétfőn (április 18.) az államünnepre való tekintettel zárva lesz az udvar – szombaton (április 16.) viszont a megszokott nyitvatartás – 8.00 és 14.00 óra közt – lesz érvényben.

A hét hat napján továbbra is ingyenesen szállíthatják ki a város lakosai a zöld hulladékot, kárpitozott bútort, szőnyeget, matracot, kárpit nélküli bútorokat lapra szerelve (asztal, szekrény, szék stb.), fahulladékot. (Hogy mit vihetnek ki ingyenesen a város lakosai, arról korábban közölt cikkünkben olvashatnak.)

Az apró építkezési törmelék ugyancsak elhelyezhető a gyűjtőudvar konténerében (ebben az esetben 6,13 euró / 100 kg hulladéklerakási díjat kell fizetni).

A nyári nyitvatartás szerint munkanapokon 9 és 17 óra, szombaton pedig 8 és 14 óra közt tart nyitva a telephely.

Hétfő–péntek

9.00–17.00 (Ebédszünet: 12.00–12.30)

Szombat

8.00–14.00 (Ebédszünet: –)

A nyári nyitvatartás szeptember végéig lesz érvényben.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies