Jelenlegi hely

Kiállítás

Jótékonysági célú kiállítás

2018.04.24

Časár Albín festőművész olajfestményeiből nyílik kiállítás május 11-én 18,00 órai kezdettel a Dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

A természet menedékei: A Duna menti nemzeti parkok világa

Talán kevesen tudják, de a Duna, egyetlen európai folyóként, szerepel a WWF (Természetvédelmi Világalap) 10 legveszélyeztetettebb folyóinak listáján. Csallóköziként ez elég rémisztő tény. Ezt a magas szintű vészjelzést azért kapta a Duna, mert a 19. század óta, ártereinek és mellékfolyóinak 80 százalékát elveszítette. Ennek oka az emberi beavatkozás (folyóelterelések, gátak), gazdálkodás és éghajlatváltozás.

Helyszín: 
Csallóközi Múzeum
Belépő: 
nincs
szep 20

Fénnyel álmodni

2017.07.03

Egri Attila képeiből nyílt „csendesen” kiállítás ma a Csallóközi Könyvtárban – célja nem is a „világmegváltás”, csupán az elcsöndesedés és az odafigyelés: megállítani a nézőt egy pillanatra Csallóköz még ha oly aprócska csodái előtt...

Fényképkiállítás a szülőföldről

2017.05.03

Szülőföldem, a Felvidék címmel fényképkiállítást szervez a Magyar Közösség Pártja Dunaszerdahelyen, a Városi Művelődési Központban május 4-én, 18 órai kezdettel.

Más táj

2016.12.11

Szalon 2016 – Más táj címmel rendezett kiállítást a Szlovák Művészeti Alap Nyugat-szlovákiai Képzőművészek Társasága, a Nagyszombati Kerületi Önkormányzat és a Csallóközi Múzeum december 8-án.

Kiállításra készülnek a szerdahelyi cserkészek

2016.11.23

A cserkészet küldetése, hogy hozzájáruljon a fiatalok neveléséhez egy a cserkészfogadalomra és a cserkésztörvényre épülő értékrend alapján. A dunaszerdahelyi 10. számú Szent György Cserkészcsapat már 25 éve, a mozgalom újraindulása óta nyitott a helyi...

INVARIÁNS

A dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galériában kerül sor az egri Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézet oktatóinak INVARIÁNS című kiállítására.

Helyszín: 
Kortárs Magyar Galéria, Vermes-villa
Belépő: 
ingyesen
okt 14

HelyszínRajzás

2016.04.13

A dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galériában ezúttal a Kapos ART mutatkozott be.