Back to top

Pénteki programkavalkád

Publikálva: 2023, március 10 - 06:43
Három koncertre és két kiállítás-megnyitóra kerül sor pénteken. Lesz miből választani!
Pénteki programkavalkád

Péntek délután 5 órakor a Paradigma zenekar ad akusztikus koncertet a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtárban. A zenészek megzenésített magyar versekkel és saját dalokkal szórakoztatják a közönséget.

Ugyanekkor kerül sor a Vermes-villában az ART WORLD Hungary Egyesület kiállítására, EZ VAN! címmel, melyre örömmel várja a látogatókat a Kortárs Magyar Galéria.

Hat órától a Csaplár Benedek VMK-ba várják a művészetkedvelőket, ahol Törékeny véletlen címmel megrendezendő kiállítás-megnyitón egy szűk válogatásban mutatkoznak be a dunaszerdahelyi közönség előtt a Magyar Képzőművészeti Egyetem Grafika Tanszékén oktató Szurcsik József művei mellett – mesterosztályának jelenlegi hallgatói közül – Csintalan Bogáta és Czuczor Laura, valamint korábban végzett hallgatói közül Bányay Anna, Koós Gábor és Tarcsi Ádám képzőművészek.

Az Apák együttes PARTTALAN című albumkeresztelő nagykoncertje 19.00 órakor kezdődik a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskolában.

Az NFG klubban 21.00 órakor kezdődik a d# pipl araund zenei formáció koncertje. Tehetséges tagjai otthonosan mozognak a jazz, elektronikus tánczene és a kemény, rockos riffek talaján is - írják róluk a szervezők.

Zene? Vagy kiállítás? Vagy mindkettő? Mindenki döntse el maga, hogy választ a ma esti kínálatból, vagy végiglátogatja az egyes programokat!

Ezt már olvasta?

Cookies