Back to top

Városunk – Kiállítás a sétányon

Publikálva: 2021, július 28 - 20:13
A Pázmaneum polgári társulás szervezésében július 29-én nyílik meg az a kültéri, utcai fényképkiállítás, amelyen 30 nagy formátumú fénykép lesz látható a hajdani és a jelenlegi Dunaszerdahelyről.
Városunk – Kiállítás a sétányon

A felvételek Nagy Gyula dunaszerdahelyi fényképész és Karaffa Attila magángyűjteményében található régi képeslapok anyagából lettek összeválogatva.

A szervezők szándéka, hogy a nyári hónapok alatt a sétányon a járókelőknek, különösen a turistáknak kellemes nosztalgiázást, illetve szép nyári élményt, feltöltődést tudjanak varázsolni a Csallóköz központjáról készült fényképek segítségével.

Jótékony célt is szolgál a kiállítás. A Buena Coffee House kávézóban ugyanis megvásárolhatóak lesznek a kiállított fényképekről készült képeslapok, s a befolyt összegből a dunaszerdahelyi kórház gyerekosztályát támogathatják a képeslapot megvásárlók.

A kiállítás Dunaszerdahely város anyagi hozzájárulásával valósul meg, és az időjárási viszonyokat figyelembe véve augusztus végéig lesz megtekinthető a Bartók Béla sétányon.

Ezt már olvasta?

Cookies