Jelenlegi hely

karácsonyi vásár

Őrizzük meg az szeretet ünnepét a jövőnek

2017.12.04

Advent első vasárnapján Dunaszerdahely város adventi koszorúján is meggyújtották az Úrvárás első fényét. Az első adventi gyertya a karácsonyi vásárban, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren lobbant lángra.

Adventi gyetyagyújtás

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti tér
Belépő: 
Ingyenes
dec 03

Karácsonyi vásár

Az idei karácsonyi vásárban – amelyet hagyományosan a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren rendeznek meg – a hangulatos kirakodóvásáron, a gyerekprogramokon, a koncerteken túl igazi karácsonyi ízekkel is elcsábítják majd a kilátogatókat.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti tér
dec 01 - dec 21

Pénteken kezdődik a karácsonyi vásár!

2017.11.29

December 1-jén nyílik meg a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren a karácsonyi vásár, ahol a hangulatos kirakodóvásáron, a gyerekprogramokon, a koncerteken túl igazi karácsonyi ízekkel is elcsábítják majd a kilátogatókat. Mutatjuk a...

Adventi gyertyagyújtás

2017.11.28

Dunaszerdahely Város Önkormányzata és dr. Hájos Zoltán polgármester tisztelettel meghívj Önt és kedves családját a városi adventi koszorú a történelmi egyházak részvételével történő ünnepélyes megáldására és az első gyertyájának meggyújtására.

Megnyitották a karácsonyi vásárt

2016.11.28

Advent első vasárnapján, november 27-én fellobbant az első adventi gyertyaláng a Csaplár Benedek Művelődési Központ előtti téren, s egyben megnyitották a Dunaszerdahelyi Karácsonyi Vásárt.

Karácsonyi Vásár

Karácsonyi Vásár a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti tér
Belépő: 
nov 27 - dec 21

A városi adventi koszorú ünnepélyes megáldása

Dunaszerdahely város vezetése tisztelettel meghívja a város lakosságát a dunaszerdahelyi adventi koszorú ünnepélyes megáldására a történelmi egyházak részvételével, és az első gyertyájának meggyújtására, amelyre 2016. november 27-én, 17.00 órakor a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren kerül sor.

Helyszín: 
Csaplár Benedek VMK
Belépő: 
-
nov 27

Vasárnap kezdődik a karácsonyi vásár

2016.11.24

Advent első vasárnapján a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren meggyújtják az első adventi gyertyát – elkezdődik a karácsonyváró időszak, illetve a Dunaszerdahelyi Karácsonyi Vásár is...