Back to top

Karácsonyi Vásár: Jótékonysági Kuckó a szeretet nevében

Publikálva: 2023, november 30 - 06:00
Az ünnepi szezon beköszöntével a város szívében felálló karácsonyi vásár számtalan örömteli pillanatot tartogat mind a kicsik, mind a nagyok számára. Az idei évben azonban egy különleges kezdeményezéssel színesítjük majd az eseményt – egy jótékonysági kuckóval, ahol különböző civil szervezetek mutatkoznak be és jótékonysági gyűjtéseket szerveznek.
Karácsonyi Vásár: Jótékonysági Kuckó a szeretet nevében

A karácsonyi vásár már önmagában is varázslatos élményt nyújt majd a látogatóknak: színes fények, ünnepi zenék, és a finom illatok kavalkádja tölti majd be a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti teret három hétvégén át. A jótékonysági kuckó egy olyan kiegészítő eleme lesz a rendezvénynek, ami valóban meghatározó élményt nyújt mindazoknak, akik szeretnének az ünnepi adományozásban is részt venni.

Keressék a kijelölt fa házikót, ahol a vásár nyitvatartási ideje alatt helyet kap a mikuláscsomagokat gyűjtő Pázmaneum Polgári Társulás, a rászoruló családoknak gyűjtő Dunaszerdahelyi Plébániai Karitász, a Református Egyház, a 10. számú Szent György cserkészcsapat, valamint a „Szívből jövő segítség” nonprofit társulás és persze a kisállatokat szárnyuk alá karoló OZ Mačičky és a Dog Azyl aktivistái is.

A látogatók számára ez remek alkalom arra, hogy közelebbről megismerjék ezeket a szervezeteket, és talán még személyes kapcsolatokat is kialakítsanak azokkal, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy segítsenek másokon.

A gyűjtések során a látogatók adományaikkal támogathatják a szervezetek nemes célt szolgáló projektjeit, segítve ezzel a rászorulókat, és hozzájárulva a közösség fejlődéséhez.

A jótékonysági házikó a karácsonyi vásár szerves része, és remélhetőleg inspirációt ad mindenkinek arra, hogy a szeretet ünnepén ne csak ajándékozzunk egymásnak, hanem adjunk azoknak is, akiknek ebben a időszakban különösen szükségük van rá.

Az ünnep valódi szépsége a megosztásban rejlik, és ez az egyszerű, de kifejező kezdeményezés lehetőséget kínál arra, hogy valódi változást hozzunk azok életében, akik a segítségünkre szorulnak. Ne felejtsenek el megállni, megismerni ezeket a szervezeteket, és ha tehetik, járuljanak hozzá Önök is a karácsonyi csoda varázsához a jótékonysági kuckóban.

(dunstreda.sk)

Ezt már olvasta?

Cookies