Jelenlegi hely

floorball

Járási döntőben a Vámbérysek

2019.11.23

Pénteken szervezték a városi sportcsarnokban az általános iskolás fiúk floorball-bajnoksága A csoportjának mérkőzéseit. A járási döntőbe a torna első két helyen végzett csapata jutott: a Vámbéry alapiskola A csapata és a nagymegyeri Bartókosok.

Másodjára sikerült a Vámbérys győzelem

2019.10.17

Második alkalommal szerveztek a Vámbéry Ármin Alapiskolában floorball tornát, melyen a győzelem mellett a gólkirályi és a torna legjobb kapusa cím is az iskola falai közt maradt.

Somorja az első Vámbéry floorball torna győztese

2019.06.07

Hat csapat részvételével zajlott ma a Vámbéry Ármin Alapiskolban az iskola első floorball tornája. Reggel ugyan egy kicsit riasztgatta a játékosokat az eső, de végül gyönyörű napsütésben játszhattak a csapatok.

Űzik a labdát a Vámbéryben

2019.06.07

Az időjárás is megemberelte magát, kellemes időben mérheti össze erejét a résztvevő hat csapat a Vámbéry Ármin Alapiskola első floorball tornáján.

A Vámbérysek floorballos sikerei

2019.03.23

Pénteken floorballban mérték össze erejüket a járás alapiskolás fiúcsapatai. Két dunaszerdahelyi csapat is a járási döntőbe jutott.

Vámbérysek osztoztak az első helyeken

2018.11.26

Az alapiskolás fiúk floorball járási versenyének csoportkörét rendezték ma a városi sportcsarnokban, melyen a két Vámbérys csapat szerezte meg az első két helyet.

Magabiztos Vámbérys győzelem

2018.01.13

A Vámbéry Ármin Alapiskola lányai nyerték a járási floorball bajnokság A. csoportjának első fordulóját pénteken a városi sportcsarnokban.

Büntetőkkel kapott ki a Vámbéry csapata

2017.03.25

Szoros küzdelemben, büntetőlövésekkel maradt alul a Vámbéry Ármin Gimnázium csapata a középiskolás fiúk járási floorball döntőjében a somorjai Štefánik Gimnázium csapatával szemben.

Oldalak