Back to top

Floorball nyár 2023 – táboroztak a floorball kedvelői

Publikálva: 2023, július 31 - 07:52
Pénteken ért véget a Rumba floorball klub nyári első tábora, melyen 20 diák vett részt 4 vezető irányításával.
Floorball nyár 2023 – táboroztak a floorball kedvelői

A tábor több helyszínen zajlott: a városi sportcsarnok mellett a Vámbéry alapiskola tornatermeiben és sportpályáin, a Thermalparkban, a Slovakiaring területén, valamint a Kis Dunán, Tallóstól Eperjesig.

A floorballon túl további sportágakban is kipróbálták magukat a táborozók, gokartozás, evezés, kosárlabda, futball, röplabda, frizbi, vízilabda, úszás, csúszó- és ugrálóvár, asztalitenisz, minikézilabda, lábtenisz voltak programon. A tallósi malomtól Eperjesig tartó evezőtúrát is bevállaltak, majd a dióspatonyi Slovakiaringen gokartozással szórakoztak a tábor résztvevői.

„Két délelőtt és két délután a sportcsarnokban főleg a floorballt csiszolgattuk, kiegészítőnek kosárlabdából és frizbiből kaptak kóstolót a gyerekek. Kétszer a termálfürdőben hódoltunk a további sportoknak: röplabda, vízilabda, úszás és persze egy kis lazítás is a termálvízben. A termálfürdői tavon felállított ugráló- és csúszóvár kihívásai szinte hihetetlen módon beindították a gyerekeket. Élményszámba ment még nézni is őket. Sok sportággal találkoztak, ismerkedtek meg, a gyerekek számtalan élményhez jutottak ezeken keresztül” – mondta el Kálmán Miklós szervező portálunknak, majd hozzátette, a projekt Dunaszerdahely város pénzügyi hozzájárulásával valósulhatott meg.

A történtekről, élményekről tanúskodnak a fotók, amiket a tábor során készítettek!

Kálmán Miklós, -rovin-
fotó: Rumba floorball klub

Ezt már olvasta?

Címkék: floorball
Cookies