Back to top

Nyári élmények a Rumba Floorball Klubbal

Publikálva: 2023, augusztus 15 - 11:25
A múlt hét pénteken ért véget a Rumba Floorball Klub nyári második tábora, melyen 20 diák és 4 vezető vett részt.
Nyári élmények a Rumba Floorball Klubbal

A foglalkozások a Dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban, a Vámbéry alapiskola tornatermeiben és sportpályáján, a városi termálfürdőben, a Slovakiaringen, valamint a Kis Dunán, Pozsonyban és a Kis Kárpátok zajlottak – tudtuk meg Kálmán Miklóstól, a táborok szervezőjétől

A résztvevők a floorball mellett több sportágban próbálhatták ki magukat, gokartozás, kerékpár és görkorcsolyatúra, evezés, kosárlabda, futball, röplabda, frizbi, vízibicikli, úszás, csúszó és ugrálóvár és asztalitenisz volt programon.

„Kerékpárokkal és görkorcsolyákkal indultunk a Dunaszerdahelyi városi sportcsarnoktól Eperjesre, onnan evezőtúra következett a tallósi vízimalomhoz, majd vissza Eperjesre. A Malmoki pizzériába eléggé fáradtan érkeztünk, de annál jobban esett a frissen készült ízletes pizza” – mondta el a szervező, hozzátéve, hogy „Dióspatonyban, a Slovakiaringen a gokartozást élvezhették ki a srácok”.

Két délelőtt és egy délután a sportcsarnokban főleg a floorball-tudást csiszolgattuk, kiegészítőnek kosárlabdából és frizbiből kapott kóstolót az ifjúság.

Pénteken a termálfürdőben hódoltunk a további sportoknak: röplabda, vízilabda, úszás, és persze belefért egy kis lazítás is a termálvízben. A termálfürdő taván felállított ugráló- és csúszóváron a legügyesebbek bravúros szaltókat is bemutattak. Sok sportággal találkoztak, ismerkedtek meg a gyerekek számtalan élményhez jutottak ezeken keresztül” – zárta beszámolóját Kálmán Miklós, akitől azt is megtudtuk, hogy Dunaszerdahely város pénzügyi hozzájárulása is sokat tett hozzá a projekt megvalósulhatott.

A történtekről, élményekről tanúskodnak a fotók, amiket közben készítettünk – mondta el örömmel a tábor szervezője.

Rumba Floorball Klub, Kálmán Miklós, -rovin-
fotó: Rumba Floorball Klub

Ezt már olvasta?

Címkék: floorball
Cookies