Jelenlegi hely

Dunaszerdahelyi Zenei Napok

Csendes zenei napok

2020.04.22

Március óta több olyan program maradt el, melyet korábban évről évre vártunk. Így történt a Dunaszerdahelyi Zenei Napok rendezvénysorozattal is. Kollár Katalint, a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola igazgatónőjét kérdeztük az idei, elmaradtról.

Kiállítással és koncerttel nyílt meg az idei Zenei Napok

2019.04.06

A XXVIII. Dunaszerdahelyi Zenei Napok programsorozatát Zsigrai Eszternek és Tarcsi Ádámnak, a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola volt növendékeinek a kiállítása, majd azt követően a művészeti alapiskola tanárainak a koncertje nyitotta meg idén.

Ma kezdődnek a Dunaszerdahelyi Zenei Napok!

2019.04.04

Mától egészen április 15-ig várják az igényes zene iránt érdeklődőket a XXVIII. Dunaszerdahelyi Zenei Napok programjaira, amelyeket a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskolában és a Vermes-villában szerveznek meg. A klasszikus koncertek mellett idén is...

Komolyzene, szabadon

2017.04.21

A budapesti Ad Libitum Kamaraegyüttes volt a csütörtöki vendége a XXVI. Dunaszerdahelyi Zenei Napoknak.

A Jazz Pops Up zenélt

2016.04.19

A jazz kedvelőinek szereztek egyedi örömöt a XXV. Dunaszerdahelyi Zenei Napok hétfő esti programján, amelyet a művészeti alapiskola koncerttermében tartottak.

XXV. Dunaszerdahelyi Zenei Napok

2016.03.31

Április 14-e és 25-e között rendezik meg a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskolában, a református templomban, illetve a Vermes-villában a nagy hagyománnyal rendelkező Dunaszerdahelyi Zenei Napokat.