Back to top

Fényes Szabolcsra emlékeznek a zenei napok zárókoncertjén

Publikálva: 2022, június 6 - 19:35
Az idei, jubileumi, XXX. Dunaszerdahelyi Zenei Napok zárókoncertjeként kerül megrendezésre június 9-én a Fényes Szabolcs szerzői est, mellyel a nagy zeneszerző születésének 110. évfordulójára emlékezik Kollár Katalin, Kevicky Tünde, Érsek Rezsi és vendégeik.
Fényes Szabolcsra emlékeznek a zenei napok zárókoncertjén

Lehetetlen vállalkozás felsorolni azt a több mint 700 dalt, 45 színpadi alkotást, operettet, amit Fényes Szabolcs hagyott az utókorra, ám bizonyára sokan kezdik dúdolni a máig kedvelt slágereket, ha csak ezeket említjük: Nemcsak a húszéveseké a világ; Mindenkinek van egy álma; Szeretni bolondulásig, A legtöbb ember ott hibázza el, Hacacáré...

 

Mivel Fényes Szabolcs a zenei élet több műfajában hagyott maradandót, hangulatos zenei estre készülhetünk csütörtökön 18.00 órától a művészeti alapiskola koncerttermében. A szerzői esten Kollár Katalin, Kevicky Tünde és Érsek Rezsi produkcióját vendégegyüttesként a Four Art Singers vokális kvartett éneke, valamint a Dreamcatchers tánca színesíti.

Az előadók szeretettel várják Fényes Szabolcs és közkedvelt slágerei iránt érdeklődőket 2022. június 9-én, csütörtökön 18.00 órára a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola koncerttermébe.

Ezt már olvasta?

Cookies