Jelenlegi hely

Családi Könyvklub

Középpontban a Horthy-korszak

2019.11.19

Romsics Ignác Széchenyi-díjas történész A Horthy-korszak címmel megjelent kötetét mutatja be következő estjén a Családi Könyvklub. A szerzővel a beszélgetést Simon Attila történész, a Fórum Kisebbségkutató intézet igazgatója vezeti majd.

Agócs Gergely és Benkő László Dunaszerdahelyen

2019.09.09

Két izgalmas, ingyenes programmal, Benkő László A pozsonyi csata. Az első honvédő háború című könyvének bemutatójával, valamint Agócs Gergely néprajzkutató Az ősök nyomdokain Kazáriában... című előadásával várja a Családi Könyvklub szeptember 13-án és 16...

Szomolai Tibor: A klán

2018.03.14

„A klán” nem szokványos maffiaregény... A történetben a "dunaszerdahelyi gengszterek, azaz a messze földön híres "PÁPAY KLÁN emberei" és a "könnyű nők" mellett színes kavalkádban vonulnak fel politikusok, bukott kommunisták,...

Szeretettel, Ági – könyvkeresztelő

2018.03.01

A Családi Könyvklub különleges könyvbemutatóra, könyvkeresztelőre hívja a könyvbarátokat március 19-én, este 18.00 órakor a Művészeti Alapiskola koncerttermébe: Antal Ágota Szeretettel, Ági című kötetének estjére.

Testről és lélekről – Borbély Alexandrával

2017.10.15

Egy csodálatos, immár fesztiválok fődíjait gyűjtő, többek között a Berlini filmfesztivál Arany Medve díját is elnyerő, s az Oscar-díjra is fölterjesztett Testről és Lélekről című film bemutatójára hívja a filmrajongókat a Családi Könyvklub és a Csaplár...

A nagy átalakulás...

2017.02.27

A Családi könyvklub vendége lesz Mikóczi Ferenc, aki több külföldi motivációs előadás után végre a csallóközieket szeretné megtisztelni egy különleges esttel, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ mozitermében március 16-án 18 órakor.

Tiszta szívvel

2016.10.04

Till Attila új, egy kerekesszékes bandáról szóló akció-vígjátékát mutatja be október 21-én 18,30-kor a Családi Könyvklub és a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ.

Bemutatták a Kukkónia c. kötetet

2016.03.17

Szerdán a Családi Könyvklub estjén L. Horváth Katalin Kukkónia című kötetét mutatták be a dunaszerdahelyi közönségnek – a szerzővel Győry Attila beszélgetett.