Jelenlegi hely

Testről és lélekről – Borbély Alexandrával

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, október 15 - 08:00 | Kultúra
Egy csodálatos, immár fesztiválok fődíjait gyűjtő, többek között a Berlini filmfesztivál Arany Medve díját is elnyerő, s az Oscar-díjra is fölterjesztett Testről és Lélekről című film bemutatójára hívja a filmrajongókat a Családi Könyvklub és a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ október 23-án.
Testről és lélekről – Borbély Alexandrával

A filmet Enyedi Ildikó rendezte, míg a főszereplők is sokak kedvencei: Borbély Alexandra, Morcsányi Géza vagy éppen Nagy Ervin.

Már maga a film cselekménye is szokatlan, jócskán a világ egyik legkegyetlenebb helyén – egy vágóhídon – játszódó, mégis végtelenül gyengéd film a Testről és lélekről, mágikus utazásra, fájdalmakkal és boldog pillanatokkal teli erdőbe repítve minket. Szenvedés, vágy, magány, elkeseredettség.

Ritkán látni olyan filmet, ami egyszerre ennyire zavarba ejtően intim és hidegen szenvtelen, mint a Testről és lélekről. De pont ez a jó benne, s arra kényszerít, hogy a szereplőkkel együtt lelkünk legmélyebb bugyraiba tekintsünk be, és reméljük, hogy jobban fog tetszeni az, amit ott találunk, mint amit a vágóhídon látunk majd...

xkluzív ráadásként a filmbemutató után pedig beszélgessen a film egyik főszereplőjével, Borbély Alexandrával, aki elfogadta a Családi Könyvklub meghívását!

Ha Önt is érdekli ez a csodálatos film, váltson jegyet a Családi Könyvklub könyvesboltjaiban, s tekintse meg a filmet a dunaszerdahelyi VMK mozitermében október 23-án, azaz hétfőn, este 18.00 órakor.