Back to top

Szombaton is jó programok várják a látogatókat a Csallóközi Vásárban!

Publikálva: 2022, szeptember 23 - 18:27
A Csallóközi Vásár idei utolsó napján is lesz látni-, hallanivaló bőven. Aki a sportot szereti, az erőemberek produkcióján ámulhat és a Gabi Jumping, valamint a Premium Pilates Studio and Joga bemutatóját nézheti meg; aki a zenét szereti, az Fényes-örökzöldeket hallgathat Kollár Katalin, Kevicky Tünde és Érsek Rezső előadásában, Kosár Józsa Janka és Kosár Szabolcs előadását élvezheti, Charlie koncertjén ihat dupla whiskyt jéggel, a Follow the Flow-val rappelhet, a CandyMen Duóval rockabillyzhet, a Bagossy Brothers Company slágereit énekelheti a zenekarral közösen. Szombati ajánlónk következik.
Szombaton is jó programok várják a látogatókat a Csallóközi Vásárban!

Ha a Csallóközi Vásárba nem csak a portékák, az ételek és az italok, a körhinták miatt látogat ki, érdeklik a vásári forgatag szórakoztató és kulturális programjai, lesz elég látnivaló szeptember 24-én, szombaton is.

Délután egy órától a Fit Ckub előtt, a MOL Aréna szomszédságában az erőemberek mérik össze erejüket, a színpadon pedig a Kollár Katalin, Keviczky Tünde, Érsek Rezső trió előadásában csodás Fényes Szabolcs-dallamok szállnak majd az ég felé.

Két órától az ugrálós, táncolós Gabi Jumpin és a Premium Pilates Studio and Joga produkciói állítják meg a járókelőket, majd 14.30-tól ismét a zenéjé a főszerep. Előbb Kosár Józsa Janka és Kosár Szabolcs rockdallamokkal kápráztatják el a közönséget, majd 16.00 órától Charlie robbantja fel a színpadot.

Este hétkor a Follow the Flow a hiphop és rap kedvelőinek nyújt felhőtlen szórakozást, 21.00 órától pedig a rockabilly hullámain szörfölhetünk a CandyMen Duóval.

A szombat este, egyben a 40. Csallóközi Vásár zárókoncertjén az erdélyi Bagossy Brothers Company folkrockja teríti be a vásárteret.

Ennyi programból bizonyára mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Ne hagyja ki a jubileumi Csallóközi Vásár zárónapját!


Ne felejtsék el, hogy forgalomkorlátozás van a Vásártér melletti Gyurcsó István utcában, illetve jó tudni, hogyan kerüljék el a parkolási nehézségeket vagy a tilosban parkolástamihez jó alternatívát kínál eleve a városi kisvonat, amivel ráadásul ingyen juthatnak el a Csallóközi Vásárba (íme a menetrendje!)

Emellett az egyes linkekre kattintva itt elérhetik:

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies