Jelenlegi hely

Csallóközi Vásár

Nézze meg a 38.Csallóközi Vásár összes képét!

2018.09.25

Olvasóink körében ismét hatalmas érdeklődésre tartottak számot beszámolóink a 38.Csallóközi Vásárból. Éppen ezért egy helyen összegyűjtöttük a vásár minden általunk készített képét, hogy könnyedén elérje az összes galériát.

Szombaton: pálinka dal és jég dupla whiskyvel!

2018.09.21

Szombaton – ha kicsit hűvösebb időben is – újabb fantasztikus szórakozás várja a kilátogatókat: lesz countryzene, ott lesz VERONIKA STRAPKOVÁ, majd a pálinka dallal felmelegít a MAGNA CUM LAUDE, és CHARLIE koncertje is hatalmas buli lesz. Az éjjeli utcabál...

Pénteken WellHello!

2018.09.21

A Csallóközi Vásárban pénteken is színes program várja majd a kilátogatókat – itt mutatjuk a teljes (és természetesen szokásosan ingyenes) programkínálatot!

Önkéntes program a Csallóközi Vásárban

2018.09.21

A városi önkormányzat támogatásával jön létre a csallóközi vásárban egy önkéntes program, amelynek célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára, tájékoztatást adjon a városban lévő lehetőségekről, párbeszédet folytasson...

Csütörtöktől vásár!

2018.09.19

Az előrejelzések szerint verőfényes napsütésben nyitják meg majd csütörtökön ünnepélyes keretek között a vásárt, délelőtt, 11 órakor. Érdemes lesz már az első nap kilátogatni!

Gyereksziget a Csallóközi Vásárban!

2018.09.11

A Csallóközi Vásárban a gyerekek szórakozására is számos lehetőség adódik majd – mindennap érdemes lesz hát kilátogatni a számukra összeállított Gyereksziget műsoraira! Az ingyenes programok helyszíne a Vásártéren, a MOL Aréna parkolójában lesz.

Nézze meg ki lép majd fel a Csallóközi Vásárban!

2018.07.01

Őszre a tervek szerint elkészül városunk egyik új büszkesége, a MOL Aréna. A még zajló építkezés miatt ezért a futballstadion szomszédságában kissé mostoha körülmények rendezik meg szeptember 20-a és 23-a között a 38. Csallóközi Vásárt. A vásárt szervező...

Júliustól foglalhatók standok a Csallóközi Vásárra

2018.06.19

Az idén szeptember 20. és 23. között megrendezendő 38. Csallóközi Vásár tényleges előkészületei már javában folynak. A hagyományos négynapos csallóközi eseményre július elsejétől indul az elárusítóhelyek lefoglalása és értékesítése a vásári árusok részére.

Oldalak