Jelenlegi hely

ZOC MAX

A mozi is bezárt

2020.03.11

A dunaszerdahelyi MAX üzletközpontban működő Cinemax mozi is bezárt az érvényben lévő megelőző intézkedések miatt.

Szeretet és segítség

2020.02.17

Az idei Bálint-napi vércsepp akció „A szeretet gyógyít” szlogen jegyében zajlott. Vasárnap a MAX üzletközpontba pedig sokan jöttek, hogy vérükkel segítsék mások gyógyulását.

Az idén Kevinért futunk, aki nem futhat

2019.09.24

A MAX üzletközpont negyedik éve szervezi meg a MAX Run elnevezésű jótékonysági futást. Ezúttal a 8 és fél éves nagymegyeri Kevint támogathatják az érdeklődők szeptember utolsó vasárnapján.

Vérüket adták, hogy másokon segíthessenek

2019.06.23

A MAX üzletközpontban már évek óta zajlik a Bálint-napi vércsepp nevű akció. Az idén első alkalommal szerveztek a Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Egyletével és a Nemzeti Transzfúziós Szolgálat érsekújvári részlegével közösen nyár előtti véradást.

MAXimálisan próbálnak segíteni

2019.06.19

Nyáron még nagyobb szükség van vérre, ugyanakkor jóval kevesebb helyen rendeznek szervezett véradást. Ezt a rést hivatott kitölteni a MAX üzletközpont június 23-ra, vasárnapra szervezett Nyári Maxi vércsepp elnevezésű akciója.

Kihagyhatatlan kedvezmények a MAX-ban!

2019.05.14

Most hétvégén, azaz május 17. és 19. között kihagyhatatlan kedvezmények várják a vásárlókat a dunaszerdahelyi MAX szórakoztató- és bevásárlóközpontban.

Véresen komoly Bálint-napi ajándék

2019.02.13

Huszonnegyedik alkalommal szervezik meg a Bálint-napi vércsepp elnevezésű országos szintű akciót, amely a szerelmesek napja alkalmából hívja fel a figyelmet a véradás fontosságára, egyben hívja azokat, akik önzetlenül adnák vérüket. Dunaszerdahelyen pedig...

Mi már találkoztunk a Mikulással

2018.12.02

Sok dolga van ilyentájt a Mikulásnak, sokfelé kell ajándékot vinnie. A MAX üzletközpontba szombaton látogatott el, hogy ajándékot adjon a jó és kevésbé jó gyerekeknek, és ráadásként még fényképezkedhessenek is vele.

Több mint 400-an futottak Tibikéért

2018.10.01

A MAX Dunaszerdahely üzletközpont harmadik éve szervezte meg a Csallóköz Marathon Club, valamint a Szlovák Vöröskereszt segítségével a MAX Run vasárnapi futódélelőttöt, melynek bevételéből évente egy-egy súlyos egészségügyi problémával küzdő fiatalt...

Jótékonysági futógála már vasárnap

2018.09.24

A MAX bevásárló- és szórakoztató központban, immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a már hagyományosnak mondható MAX RUN – Jótékonysági futógála. Az esemény megálmodója az említett bevásárló központ vezetése, akik a Csallóközi Marathon club és a...

Életmentő Bálint-nap

2018.02.11

Az idén is sikeresnek mondható a MAX üzletközpontban megrendezett Bálint-napi vércsepp nevű akció.

Oldalak