Back to top

Pénteken ezt kínálja a Csallóközi Vásár!

Publikálva: 2022, szeptember 22 - 16:49
Pénteken a vásárban Kosáry Judit, Derzsi György – Mezei Ernő és zenekara kíséretében, ifjú tehetségek és Rajkovics Haizok Melinda, Benkó Dixieland Band és Szulák Andrea, DESmod és a Kowalsky meg a Vega nagykoncertek. Mellette gyerekszínpad, írók dedikálnak – köretként pedig a kihagytatatlan vásári hangulat teszi fel az i-re a pontot!
Pénteken ezt kínálja a Csallóközi Vásár!

A Szlovákiai Magyar Írók Társaságának és Dunaszerdahely Város Önkormányzatának közös szervezésében szlovákiai magyar írók is dedikálnak a CSEMADOK-sátorban, mégpedig a következő időpontokban és kötetekkel: 14.00–18.00 / Kovács Barnabás: Az erdei karácsony, A nagy szökés (gyermekkönyvek), 14.00–18.00 / Nagy Erika: Elmeséled? (interjúkötet), Póda Erzsébet: Cseperke (gyermekkönyv), 15.00–17.00 / Ludovic Maquet: Ludo, egy hontalan idegenlégiós (életrajzi kalandregény), 16.00–18.00 / Hodossy Gyula: Minden addig (verseskötet); Minden addig, hatvanig (önéletrajzi ihletésű esszéregény); Tóth László: Amikor az író olvas  (előadások, értelmezések, vallomások); Megkötni az időt (Válogatott beszélgetések írókkal); A nagymama háza (gyermekkönyv); Z. Németh István: Csillag voltál álmomban (gyermekkönyv), Aranyeső, ezüsthó (gyermekkönyv) Tejfehér köd (novelláskötet); Karaffa Attila: Felvidéki szemmel (fotóalbum); Rajkovics Péter: Brumiarc (mesekönyv-sorozat).

A péntek kora délután a nótakedvelőké lesz, majd fiatal tehetségek lépnek színpadra, ugyanis 13.00 órától Kosáry Juditot és id. Derzsi Györgyöt hallgathatják meg, akiket Mezei Ernő és zenekara kísér, illetve 14.00 órától fellépnek a Közös Igazgatású Szakközépiskola Szabó Gyula 21 tanulói, majd Rajkovics Haizok Melinda áll színpadra.

Gyereksziget programjaként 16.00 órától a MOL Aréna parkolójában ÉCSI GYÖNGYI: „A világ kenyere” c. interaktív, bábos meseelőadása lesz megtekinthető.

16.00-től a Benkó Dixieland Band zenekar & Szulák Andrea közös produkciója várja a nagyérdeműt, 18.00-tól a DESmod zenekar koncertezik, az esten pedig 20.30-tól pedig az egyik legkedveltebb magyar zenekar, a Kowalsky meg a Vega zúzza le a színpadot. 


Ne felejtsék el, hogy forgalomkorlátozás van a Vásártér melletti Gyurcsó István utcában, illetve jó tudni, hogyan kerüljék el a parkolási nehézségeket vagy a tilosban parkolástamihez jó alternatívát kínál eleve a városi kisvonat, amivel ráadásul ingyen juthatnak el a Csallóközi Vásárba (íme a menetrendje!)

Emellett az egyes linkekre kattintva itt elérhetik:

(nagy)

Ezt már olvasta?

Cookies