Jelenlegi hely

Mi vár ma ránk a Csallóközi Vásárban?

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, szeptember 21 - 09:07 | Közérdekű
A mai nap középpontjában mindenképpen Ákos nagykoncertje áll – előtte pedig a MOL Arénában tekerik fel a hangerőt a meccsen. Természetesen mellette még érdekes programok, ínycsiklandó, de pénztárcagyilkos vásári ételek, valamint töménytelen mennyiségű ringispil áll a vásározni vágyók rendelkezésére.
Mi vár ma ránk a Csallóközi Vásárban?

Jó a hangulat és az időjárás is ismét sziporkázóan kegyes: ahogyan a tegnapi, úgy a mai nap is a nyárvég pillanatait idézi... 

Ma délben az erős emberek versenyén érdemes elszörnyülködni: a hatalmas súlyokat megmozgató izomemberek lenyűgöző produkciókkal várják majd az érdeklődőket. 

14 órától Juhos Attila dobogtatja meg a hölgyek szívét, 16 órától pedig Kosár Szabolcs és Kosár-Józsa Janka fellépésére hívjuk a vásározókat. 17.30-tól Nagy Csomor András és zenekara varázsol feledhetetlen hangulatot a nagyszínpadon, 18.30-kor pedig Benedekffy Katalin, a Székelyföldön született operaénekesnő, színművész áll színpadra.

20 órától pedig a Csallóközi Vásár legjobban várt koncertje kezdődik: ÁKOS lép színpadra. A vásár kiemelt fellépője várhatóan többezres tömeget fog vonzani a nagyszínpad elé. 

Minthogy a koncert előtt meccs is lesz, érdemes megfogadni ezért korábbi tanácsainkat. Sőt jó tudni, hogy ma a Regiojeten ingyenesen lehet eljutni Komárom vagy Pozsony felől Dunaszerdahelyre, ugyanis az Európai Mobilitás Hete – a környezetbarát és fenntartható közlekedés népszerűsítése – apropóján nem kell fizetni a vonatjegyekért...

Ne felejtsük azt sem el, hogy napközben a gyerekprogramokra is érdemes kivinni a kisebbeket. Ma 16 órától az Aranykert Bábszínház Mátyás király mesőiből Az aranyszőrű bárányt adja elő, 17 órától Kevicky Tünde tanítványai állnak a világot jelentő deszkákra, illetve 18 órától a Sarló citerazenekar ad a gyerekekre szabott különleges hangzásvilágú minikoncertet.

Ma közénk érkezik Győrből az Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány csapata „Híd a jövőbe” produkciójukkal, emellett pedig kézműves foglalkozások, társasjátékok, sakkleckék, arcfestés, kisállat-kiállítás, Kobukrav önvédelmi bemutató, rendőr- és tűzoltóautó bemutató várja a gyerekeket. 

A vásárral kapcsolatos anyagainkat itt lehet böngészni, valamint érdemes körbenézni fotógalériánkban, hogy a saját szemükkel tapasztalják meg a vásár varázslatos hangulatát!

(nagy)