Back to top

DAC-Rózsahegy: szurkolói információk

Publikálva: 2019, szeptember 20 - 14:41
Ligamérkőzést, de jelentős korlátozásokat is hoz a vásári hétvége. Egybegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót a szombati bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban!
DAC-Rózsahegy: szurkolói információk

ARCFESTÉS, HÍRADÓ, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (15:00) ezúttal is a már szokásos, ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

A hétvégi mérkőzésre készített színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC Store-ba, amely minden munkanapon és szombaton is nyitva tart! A mérkőzés napján 14:00 órakor nyitunk, és 19:30-kor zárunk. A DAC store-ban egy ún. „Fast line” is kialakításra kerül, a kiválasztott árucikkek megvásárlásának felgyorsítása érdekében. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Hétfőtől zajlik a belépőjegyek értékesítése a következő két hazai összecsapásra (DAC-Rózsahegy 2019.09.21-én és DAC-Zsolna 2019.09.29-én). Ezeket ide kattintva online, illetve az alábbi nyitvatartási órákban a jegypénztárakban és a DAC store-ban vásárolhatják még meg.

Belépőjegyek a DAC-Rózsahegy és DAC-Zsolna mérkőzésekre:
Péntek 2019.09.20.
14:00-19:04 – a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára
Szombat, 2019.09.21. (DAC-Rózsahegy - meccsnap!)
14:00-tól: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára

Belépőjegyek a DAC-Zsolna mérkőzésre:
Szerda 2019.09.25. – péntek 2019.09.27.
14:00-19:04 – a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára
Szombat, 2019.09.28.
09:00-14:00 – a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára
Vasárnap, 2019.09.29. (DAC-Zsolna - meccsnap!)
15:00-tól: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges (30 euró felett).

St. Nicolaus SILVER LOUNGE szombati menüje ide kattintva olvasható.

VIP Silver belépőjegyeket a jegypénztárakon kívül a DAC store üzletben is meg tudják vásárolni!

A DAC store nyitva tartása a vásári hétvégén:
Csütörtök-péntek: keresse sátrunkat a 39. Csallóközi vásár területén, az új sportcsarnoknál!
Szombat: 14:00-19:30
Vasárnap: zárva

A belépőjegyekkel kapcsolatos tudnivalókat és az árjegyzékét itt találják.

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

A MOL Aréna szomszédságában zajló 39. Csallóközi Vásár miatt jelentős forgalomkorlátozásra és parkolási nehézségekre kell számítani az egész hétvégén. Bővebb tájékoztatót itt olvashatnak.

A szokásos helyszíneken ezúttal nem lesz lehetséges a parkolás. Javasoljuk a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál, illetve a busz- és vasútállomás környékén található szabad parkolók használatát.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B, C és a D tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

vendégek nem igényeltek belépőjegyet a szurkolóik számára.

Figyelem! A DAC-Rózsahegy mérkőzés napján a Csallóközi vásár miatt nem lesznek megnyitva a BC sarkon lévő forgóajtók, illetve az ott található 2-es számú jegypénztár sem. A stadionba csak a többi kapun lehet majd belépni, illetve mobil QR kódleolvasókkal várjuk majd a szurkolókat a C tribün közepén. A C lelátó alatti nagykapukat csak a Sport utca felől lehet megközelíteni, a vásár irányából el lesz torlaszolva az út.

- A C lelátó alatti kapukon ill. az A és B tribün sarkán található forgókapukon keresztül a következő szektorokba lehet belépni: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribün és D tribün sarkáról: AL, AD, D2, D3, D4 (az AL szektort csak abban az esetben nyitjuk meg, ha a többi, a hazai szurkolók részére kijelölt szektor megtelik)
- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépőt/klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre az említett korlátozások és a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések miatt. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (15:30), a VIP szektorok fél órával előbb (15:00).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A hétvégi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt, illetve a DAC store-ban.

A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 15:00 és 19:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkártya egyúttal Cashless kártyaként is működik!

Figyelem! Az AL, AD, D2, D3 és D4 szektor látogatóinak javasoljuk, hogy a Cashless kártyát a forgóajtón való belépés előtt kell megvásárolniuk. Az említett szektorok alatt meccsnapon a kártyák mobil eladása zajlik majd – keressék munkatársainkat! Ugyanott elhelyeztünk egy feltöltő automatát is.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálatés a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies