Jelenlegi hely

Gyorsan elfogytak a jegyek a szlovák-magyar meccs vendégszektorába!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, február 6 - 15:43 | Sport
A magyar labdarúgó-válogatott március 21-én Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtező sorozatát a szlovák válogatott ellen. A Magyar Labdarúgó Szövetség szerda reggel kezdte el árusítani a jegyeket a vendégszektorba, de azok nagyon gyorsan elfogytak.
Gyorsan elfogytak a jegyek a szlovák-magyar meccs vendégszektorába!

A szlovák szövetség mintegy 2 000 darab belépőt biztosított a magyar szurkolók számára, a jegyek 7 800 és 9 900 forintba kerültek, de többen is arra panaszkodtak, hogy nem sikerült jegyet vásárolniuk és az értékesítési rendszer is lefagyott. 

A szövetség délután a közösségi oldalán reagált a jegyeladásra:

"A Szlovákia–Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre szóló jegyek értékesítése az előzetesen meghirdetetteknek megfelelően reggel 8 órakor elindult. Az online rendszer a kiemelkedően nagy érdeklődés miatt a beérkező igényeket hosszabb várakozás után tudta beengedni a vásárlási felületre. Mostanra a találkozóra minden jegy elkelt. Az Európa-bajnoki selejtezősorozat hazai mérkőzéseire bérletvásárlási lehetőséget is kínál az MLSZ. Elsőként február 8-tól 10-ig a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg bérleteiket a 4 hazai Eb-selejtezőre, majd február 11-től az első hazai meccsnapig mindenki számára megnyílik a bérletvásárlás lehetősége. A bérletek megvásárlásával a szurkolók 20%-kal olcsóbban juthatnak be a hazai mérkőzésekre, mint ha egyenként vásárolnák meg azokra a jegyeket."

Az MLSZ bejegyzése alatt rengeteg szurkoló fejezte ki mérgét, mivel a reggel nyolc órakor kezdőtött értékesítés után sokan hiába próbálkoztak órákig, nem tudtak jegyeket venni és a rendszer azt jelezte, minden jegy elkelt. A dühödt szurkolók többek közt azt is panaszolják, hogy a drágább jegyek egyáltalán nem voltak elérhetőek.

Sok dunaszerdahelyi szurkoló is kifejezte panaszát, s ők sem jutottak jegyekhez. Már csak az a kérdés, hogy a vendégszektor mellett megtelik-e a nagyszombati aréna hazai szektora és vajon ott mennyi magyar szurkoló lesz.