Back to top

Ez lesz szerdán a Csallóközi Vásárban!

Publikálva: 2022, szeptember 20 - 17:58
Minél előbb kinn szeretne már lenni a vásárban? Nos, szeptember 21-én, szerdán már délelőttől várják a vásározók az érdeklődőket, így aki teheti, érdemes akkor is körülnézni, de délután mindenképp jó megállni, hiszen a hivatalos megnyitó kora délután lesz, utána pedig kezdődnek a programok, illetve jönnek a koncertek. Mutatjuk a szerdai kínálatot!
Ez lesz szerdán a Csallóközi Vásárban!

A vásári forgatag már délelőtt megkezdődik, majd a program 14.00 órakor indul, amikor is az Opera Triót hallgathatja meg a közönség.

15.00 órakor nyitják meg ünnepélyesen a 40. Csallóközi Vásárt, amelyen Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármestere mond köszöntőt. 

A megnyitó programcsokorában zenél a Shadows CLUB DS zenekar, illetve fellép Kosztra Balázs és Both Liza, a Csill & Dance Táncstúdió két tehetsége.

16.00 órától a Falcon Project zenekar, majd 

18.30-tól az Ismerős Arcok ad koncertet, 

az esti, 20.30-kor kezdődő nagykoncerten pedig Demjén Ferenc és zenekara lép színpadra.

 


Ne felejtsék el, hogy már aznap, szerdától forgalomkorlátozás lesz a Vásártér melletti Gyurcsó István utcában, illetve jó tudni, hogyan kerüljék el a parkolási nehézségeket vagy a tilosban parkolástamihez jó alternatívát kínál eleve a városi kisvonat, amivel ráadásul ingyen juthatnak el a Csallóközi Vásárba (íme a menetrendje!)

Emellett az egyes linkekre kattintva itt elérhetik:

(nagy)

Ezt már olvasta?

Cookies