Back to top

Csütörtökön is érdemes kilátogatni a vásárba

Publikálva: 2022, szeptember 21 - 19:54
Szerdán elindult a jubileumi vásári forgatag, a 40. Csallóközi Vásár. Műsorokból, zenéből már ekkor sem volt hiány, de az előttünk álló három nap további kellemes szórakozást ígér. Hogy mit várhatunk csütörtökön? Táncot, nótát, slágereket és rockzenét. Íme a csütörtöki program!
Csütörtökön is érdemes kilátogatni a vásárba

Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeum új vándorkiállítása múzeum-busz formájában csütörtökön érkezik a Csallóközi Vásárba. A múzeum-busz 10 órától látogatható! 

13.00 órától indul a program a nagyszínpadon, mégpedig a kedvelt Csallóközi Táncegyüttes és a Pósfa közös műsorával. A Csill & Dance Táncstúdió 14.00-kor kezdődő bemutatója után a régió fiatal tehetségei kapnak teret és mikrofont a nagyszínpadon, mégpedig 15.30-tól, őket 16.30-kor Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László nótaműsora követi.

A Szlovákiai Magyar Írók Társaságának és Dunaszerdahely Város Önkormányzatának közös szervezésében szlovákiai magyar írók is dedikálnak csütörtöktől a 40. Csallóközi Vásárban, a CSEMADOK-sátorban, mégpedig a következő időpontokban és kötetekkel: 15.00–17.00 között Fellinger Károly: Barangoló; Zöld, de nem spenót; Mindjárt gondoltam (gyermekkönyvek); Csóka Ferenc: Színország lovagja (gyermekkönyv), illetve 15.00–17.00 óra között Száraz Pál: Tarka lepke (gyermekkönyv), Holdfényben (novelláskötet).

A Gyereksziget programjaként 16.00 órától a MOL Aréna parkolójában a Pántlika zenekar népzenei koncertje kezdődik.

A DAC 1904 játékosaival a látogatók délután 17.00 órától találkozhatnak, majd Peter Šrámek 17.30-tól, 19.00-tól pedig a Big Man Band lép fel.

A csütörtök estét pedig az Edda Művek 20.30-kor kezdődő nagykoncertje zárja.


Ne felejtsék el, hogy forgalomkorlátozás van a Vásártér melletti Gyurcsó István utcában, illetve jó tudni, hogyan kerüljék el a parkolási nehézségeket vagy a tilosban parkolástamihez jó alternatívát kínál eleve a városi kisvonat, amivel ráadásul ingyen juthatnak el a Csallóközi Vásárba (íme a menetrendje!)

Emellett az egyes linkekre kattintva itt elérhetik:

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies