Jelenlegi hely

Rigó Konrád

A kreatív iparról és a kisebbségi támogatásokról

2018.02.12

A Kisebbségi Kulturális Alap támogatási rendszeréről, a kreatív iparról, valamint a műemlékek felújítási lehetőségeiről tartott nyilvános tájékoztató fórumot Rigó Konrád kulturális államtitkár február 9-én az Üzleti és tájékoztatási központban.

A nemzetiségi kisebbségi kultúra osztálya igazgatót keres

2018.01.18

Hét év elteltével újból működik a kisebbségi kulturális osztály a Szlovák köztársaság kulturális minisztériumában, amely a nemzeti kisebbségek kultúrpolitikájával hivatott foglalkozni. “A Kisebbségi Kulturális Alap után ez az osztály volt a második kiemelt...

Még folyik az értékelés

2017.10.25

A szlovák kulturális tárca kreatív ipart érintő pályázati kiírásának határideje többször tolódott, s máig az eredmények sem láttak napvilágot. Ennek okairól kérdeztük Rigó Konrád kulturális államtitkárt.

Több pályázat érkezett a vártnál

2017.05.16

A kreatív ipar fellendítését célzó pályázati kiírás beadási határideje áprilisban járt le, ennek fejleményeiről érdeklődtünk Rigó Konrád kulturális államtitkárnál.

Biztosan lesz Kisebbségi Kulturális Alap

2017.05.10

A parlament mai ülésén megszavazta a Kisebbségi Kulturális Alapról szóló törvényt. 101 parlamenti képviselő igennel szavazott, 13 nemmel, 22-en tartózkodtak és 1 képviselő nem szavazott. Ezzel július 1-től a kisebbségi kultúra anyagi támogatásának hatásköre...

Rigó elégedett a folyamattal

2017.02.28

A Kisebbségi Kulturális Alapnak zöld utat adott múlt héten a kormány. Rövid interjúnkban Rigó Konrád kulturális államtitkárt ennek kapcsán kérdeztük.

Az államtitkár várja a kérdéseket

2017.01.27

Rigó Konrád, kulturális államtitkár jövő hétfő estig várja a Facebook közösségi oldalon a hozzászólásokat, amelyekre majd egy nappal később válaszol is.

Dunaszerdahelyiek a kormányban II. – Rigó Konrád

2016.10.28

Korábban soha nem volt annyi dunaszerdahelyi tagja Szlovákia legfelsőbb politikai vezetésének, mint napjainkban. Szeptemberben a számuk tovább bővült két államtitkárral. A kulturális minisztérium új államtitkára Rigó Konrád lett, akivel az aktuális...

Kinevezték Rigó Konrádot

2016.09.13

Ma a kormány Nagyrőcén tartott kihelyezett ülést, ahol kinevezték Rigó Konrádot kulturális államtitkárrá.

Újabb dunaszerdahelyi a kormányban

2016.08.30

A szlovák közszolgálati televíziónak nyilatkozva Bugár Béla, a Híd párt elnöke elmondta, Rigó Konrádot jelölik a kulturális minisztérium államtitkárának.