Jelenlegi hely

PR-cikk

Kire bízd a gyermeked?

2020.06.07

Családanyaként szüntelenül egyensúlyozni próbálsz az élet számos területén, hogy mindenütt helytállj? Dolgozol, bevásárolsz, ügyeket intézel, vezetet a háztartást viszed a napi rutint - mindezt nehéz egy napba belezsúfolni. Nem csak nehéz, hanem egyben...

Vakkantó – a kutyabarátok boltja

2020.05.16

2018 szeptemberében az Északi lakótelepen, a Gyurcsó István utcában nyitotta meg kapuit a Vakkantó – kutyabarátok boltja. Az üzletben közép- és kiváló minőségű állateledelekhez, felszerelésekhez elérhető áron juthatnak hozzá a vásárlók.

Szezonvégi klímakiárusítás a ZSE-nél!

2019.08.28

Szlovákiában is jellemzően megszaporodott a forró, trópusi napok száma, a nyári időszakban szinte mindennapos a rekkenő hőség és a kánikula, s az előrejelzések szerint több mint valószínű, hogy az elkövetkező években sem lesz ez másképp.

A vendégek dicsérő szavai ösztönöznek

2019.07.14

Hamburgerező, de nem gyorsétterem – mondja a Chili House DS társtulajdonosa, Fülöpi Zoltán. Az étterem specialitása az eredeti ír marhahúsból készülő finomság, többféle szósszal, ha kérik, zsömlében, vagy éppen zöldségágyon. S hogy miért érdemes a...

Tavaszköszöntő hangulatot otthonainkba

2019.04.12

Ahogy a naptárba, az otthonainkba, a lakáskultúrával foglalkozó boltokba is belopózik a tavasz. Igaz ez az Aranytű boltokra is – mondta el Pongrácz Sándor, a Barapon társtulajdonosa.

Oldalak