Back to top

Biomágneses rezonancia és hagyományos kínai orvoslás Dunaszerdahelyen is

Publikálva: 2024, január 28 - 08:23
Az eddig Somorján működő Egészségközpont (Centrum zdravia) immár Dunaszerdahelyen várja az érdeklődőket, méghozzá a Gradus Residence épületében, a Kondé püspök utcában
Biomágneses rezonancia és hagyományos kínai orvoslás Dunaszerdahelyen is

Biomágneses rezonancia - állapotfelmérés személyre szabva. 

Amit kínálunk:

Biomágneses rezonancia a Sensitive Imago 530-as készülék segítségével az egész szervezetet diagnosztikáljuk. Nem csak arra kap választ, hogy mely szervek működése tér el a normálistól, hanem azt is, hogy az adott szerven belül hol található és milyen mértékű az eltérés. Megvizsgáljuk, hogy milyen kórokozók (BAKTÉRIUMOK, VIRUSOK, GOMBÁK, PARAZITÁK) támadták meg a szervezetet és ezek hol, mely szervekben a legaktívabbak. 

Emellett diagnosztikát hagyományos kínai orvoslás alapján, amely a betegségek tüneteinek a megkülönböztetésén alapul. Meghatározzuk és keressük a betegség okait, majd a kezelés módját. Ezzel a módszerrel észlelhetők a kezdődő problémák és azonnal megkezdhető a terápia. Pl.: biomágneses rezonanciai kezelés, HKO gyógynövényterápia egyénre szabva, plazma generátor. 

A három gyógymódot összevéve 8 éves tapasztalattal jó eredményeket értünk el a következő betegségek gyógyításában:

- Emésztőrendszeri problémák (helicobacter pylori, reflux, gastritida) 

- Légúti megbetegedések (asztma, chlamydia)

- Urológiai megbetegedések (ureaplazma, E-coli)

- Gombás megbetegedések

- Bőrbetegségek

Amennyiben szeretne többet megtudni a kínált szolgáltatásokról, hívjon bennünket a 0907 893 936-os telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot közösségi oldalunkon.

(PR-cikk)

 

Ezt már olvasta?

Címkék: PR-cikk
Cookies