Back to top

Minőség kedvező áron és kényelmes vásárlás várja Önt az új Kaufland áruházban

Publikálva: 2023, január 11 - 10:54
Ha Nagymegyeren vagy környékén lakik, és szeretne a jól ismert üzletláncnál vásárolni, nem kell többé a közeli Dunaszerdahelyre utaznia. A Kaufland hamarosan új üzletet nyit Nagymegyeren is.
Minőség kedvező áron és kényelmes vásárlás várja Önt az új Kaufland áruházban

Például a K-Classic márka több mint ezer terméke közül választhat, amelyet tavaly a fogyasztók a Hiteles termékek marketingfelmérésen a legmegbízhatóbbnak ítéltek a magánmárkák kategóriájában. Az egyéb márkás termékek mellett megtalálhatók a különböző fogyasztói csoportokra szabott, egyre népszerűbb, saját márkás termékek is. Ha a növényi alapú étrend híve, mindenképpen próbálja ki a K-take it veggie termékcsaládot. A glutén- és laktózmentes termékeket igénylő vásárlóknak kínált K-free termékválaszték igazán változatos.

MINDENT A KELLEMES VÁSÁRLÁSÉRT

A nagyvonalú, 2592 m²-es terület és a modern koncepció lehetőséget nyújt a kényelmes és hatékony vásárlásra. A pénztáraknál információs pult áll az ügyfelek szolgálatára, és természetesen önkiszolgáló pénztárak is vannak, amelyekkel időt takaríthat meg az áruk kifizetésekor.

Közvetlenül az üzlet előtt 218 parkolóhely áll rendelkezésre, így a vásárlók közvetlenül a bevásárlókosárból pakolhatják az árut autójukba.

"Talán egy kicsit szimbolikus, hogy az új év elején nyitjuk meg az új üzlet kapuit. Ismét közelebb kerülünk ügyfeleinkhez, akiknek a legjobbat szeretnénk kínálni beszállítóinktól. Hisszük, hogy ebben az áruházban is megtalálnak mindent, amire szükségük van, és szívesen térnek majd ide vissza" - mondta Machajdík Samuel, a Kaufland Slovakia szóvivője.

A vásárlók számára rendszeresen akciós áron kínálják majd a népszerű termékeket, a Kaufland Card hűségprogram számos előnyt és kedvezményt biztosít, valamint a koncessziós zóna is érdekes szolgáltatásokat nyújt majd.

Január 19. és 21. között, azaz a nyitás első három napján a Kaufland minden legalább 20 euró értékű vásárlás után 1 eurót adományoz a Nagymegyeri Szabadidőközpontnak, amely a rendszeres szabadidős tevékenységeken kívül különböző rendezvényeket, üdülési és konzultációs tevékenységeket is szervez. Az adományból oktatási segédeszközöket vásárolnak a gyermekek számára, és kisebb fejlesztéseket hajtanak végre.

A KÖRNYEZET ÉS AZ ÉGHAJLAT VÉDELME

A Kaufland nem csak új üzletek megnyitásakor, hanem a meglévő üzletek működtetésekor is gondol a fenntarthatóságra, a környezetbarát hozzáállásra és a klímavédelemre. Ezért, ahol csak lehetséges, a legmodernebb technológiát alkalmazza védelmük érdekében.

A Nagymegyeren található üzlet a következő, a napfényből áramot termelő fotovoltaikus rendszerrel felszerelt üzlet. Az alternatív energiaforrások használatának köszönhetően az üzletlánc évente körülbelül 15-20 százalékkal kevesebb villamosenergiát fogyaszt ezekben az üzletekben.

A helyiségek energiatakarékos LED-es világítótestekkel vannak felszerelve. Ez a fajta világítás a helyiségek energiájának akár negyedét is megtakarítja, ami évente összesen akár 3500 tonna CO₂-kibocsátás csökkentését eredményezi. Az áruház fűtését és légkondicionálását hőszivattyúkkal és az ipari hűtéstechnológiából származó hulladékhő felhasználásával oldják meg.  Érdemes megjegyezni, hogy a Kaufland szinte valamennyi üzletében a hűtőpultok hulladékhőjét használja fűtésre, a hűtéshez pedig a lehető legkisebb környezeti terheléssel járó, környezetbarát hűtőközegeket használja.

Ön is szeretne tenni a környezetvédelemért vásárlása során? Megteheti. Használja ki a Kaufland által kínált lehetőséget, és dobja a használt étolajjal teli műanyag palackot az üzlet előtti gyűjtőedénybe. Egy jó ár-érték arányú vásárlás mellett azt a jó érzést is magával viheti, hogy ismét tett valamit a zöldebb bolygóért.

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: PR-cikk
Cookies