Jelenlegi hely

Lakatos Rita

Lakatos Rita is a magyar válogatott keretében

2019.05.14

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Ausztria elleni, június eleji világbajnoki selejtezőmérkőzésre, amelyből nem hiányzik a dunaszerdahelyi születésű fiatal tehetség, Lakatos Rita sem.

Lakatos nyártól Norvégiában folytathatja

2018.01.15

A dunaszerdahelyi Lakatos Rita, aki a Győri ETO kötelékébe tartozik, de jelenleg a Vác női kézilabdacsapatában van kölcsönjátékban, a nyáron a norvég a Byasen együtteséhez kerülhet - írja a Nemzeti Sport.

Lakatos szerződést hosszabbított

2017.04.02

Szerződést hosszabbított a Győri AUDI ETO KC csapatával Lakatos Rita, a 17 éves tehetség további öt évre kötelezte el magát a győri klubhoz – közölte a klub honlapja.

A harmadik helyért játszanak

2016.07.30

Már az első félidőben is vezetett, a másodikban pedig növelte előnyét, így 31-22-re nyert a magyar ifjúsági leányválogatott Horvátország ellen a pozsonyi világbajnokságon, vasárnap tehát egy órától Franciaországgal játszik az ötödik helyért.

A svédek sem jelentettek akadályt

2016.07.24

Nem várt gálát rendezett a magyar ifjúsági leányválogatott a pozsonyi világbajnokságon: a félidőben már 18-10-re vezetett, majd 33-21-re győzött az addig szintén hibátlan Svédország ellen. Hétfőn két órától Brazília ellen zárja a csoportkört Lakatos Rita...

Dunaszerdahelyi csapatkapitánnyal győzött a magyar válogatott

2016.07.21

Második győzelmét is megszerezte a magyar válogatott a pozsonyi ifjúsági világbajnokságon, miután a B-csoport második fordulójában 30-21-re nyert Spanyolország ellen. A dunaszerdahelyi Lakatos Rita, a győri ETO kiválósága csapatkapitányként vezette a...

Tinédzserként a világ legjobbjai közt

2016.02.28

Még csak 16 éves, de már a Győri ETO KC nagy reménységei között tartják számon. Dunaszerdahelyről indult, és a kézilabda Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott. Lakatos Ritát faggattuk.