Jelenlegi hely

Katedra versenyek

Döntő a vírus idején

2020.09.27

A Katedra alsó tagozatosok részére meghirdetett versenyének országos döntője szeptember 21-én zajlott le Dunaszerdahelyen. A Katedra Alapítvány szervezésében már hatodik alkalommal rendeztek országos vetélkedőt az alsó tagozatosok számára.

Lezárult az idei Katedra történelemverseny

2020.09.27

Az idei évben a kialakult járványhelyzet és az oktatásügyet érintő intézkedések miatt a tervezett májusi időpont helyett szeptember 22-én zajlott Dunaszerdahelyen a Katedra Történelemverseny országos döntője. A döntőben azok a csapatok vettek részt, amelyek...

Pénzes István Anyanyelvi Vetélkedő

2020.09.24

Az előírások betartásával valósulhatott meg szeptember 23-án a Katedra Pénzes István Anyanyelvi Vetélkedő döntője Dunaszerdahelyen. Ez az országos forduló rendkívülinek tekinthető, hiszen még a 2019/2020-as tanév versenyévfolyamához tartozik.

Vámbéry és Katedra versenyek: elhalasztva

2020.05.02

A 2020-as koronavírusjárvány miatt az országos tanulmányi versenyeket is sorra elhalasztották. Erre a sorsra jutott az eddig a dunaszerdahelyi Vámbéry konferenciával párhuzamosan megszervezett Vámbéry Ármin Földrajzverseny, illetve a többi országos Katedra...

Péntektől Katedra versenyek!

2016.05.03

Péntektől jövő hét szerdáig az országos Katedra versenyek döntőit zajlanak Dunaszerdahelyen – jelezte portálunknak Hodossy Gyula, a versenysorozat megálmodója, a Katedra Alapítvány igazgatója.