Back to top

Beíratás a Vámbéry Ármin Alapiskolába

Publikálva: 2020, április 7 - 10:17
A rendkívüli helyzetre való tekintettel a városi fenntartású alapiskolákban a megszokottól eltérő módon, főképp elektronikusan zajlik az elsősök beíratása. A Vámbéry Ármin Magyar Tannyelvű Alapiskolába beíratkozók részére az alábbiak szerint.
Beíratás a Vámbéry Ármin Alapiskolába

A városi fenntartású alapiskolák 1. évfolyamaiba történő beiratkozás általános feltételeiről itt is olvashatnak!


Tisztelt Szülők!

A kialakult helyzetre való tekintettel és az oktatási minisztérium ajánlása alapján a Vámbéry Ármin Alapiskola beiratkozását a 2020/2021-es tanévre 2020. április 15-től 2020. április 30-ig elektronikus formában lehet megvalósítani a következő formában: https://vambery.edupage.org/register/ 

Kérjük, minden esetben a pontos és hivatalos adatokat adja meg!

Továbbá, amennyire lehetséges és megoldható, a kinyomtatott és aláírt jelentkezési lapokat 2020. április 28-tól 30-ig az iskolánk főbejáratánál található általunk felügyelt postaládába lehet helyezni.

Amennyiben bárminemű kérdés felmerül, a következő maileken szívesen válaszolunk: mail [at] varmin.eumj.vambery [at] gmail.com 

Kérjük Önöket, amennyiben lehetséges, Gyermekük anyakönyvi kivonatát (elegendő befotózva is) a feltüntetett maileken küldjék el számunkra az elektronikus jelentkezési lap kitöltése után! A mailben tüntessék fel a jelentkezés kódját.

Köszönjük a bizalmat!

PaedDr. Masszi János iskolaigazgató

VÁMBÉRY ÁRMIN ALAPISKOLA, Hviezdoslav utca 2094/2, 92901 Dunajská Streda

Ezt már olvasta?

Cookies