Back to top

Program archívum

jan 22Magyar Kultúra Napja 2021 – online

A Pázmaneum Társulás idén 10. éve szervezi meg a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Himnusz születésnapján ünnepi rendezvényét. Ezúttal online formában kerítenek sort az eseményre.

Helyszín: 
Online
Belépő: 

ápr 12A Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja

A Felvidékről kitelepített magyarok emléknapján idén a járványügyi helyzetből adódóan online megemlékezést tart majd a Pázmaneum polgári társulás. Az emlékműsor a társulás közösségi felületein lesz elérhető.

Helyszín: 
onlie

ápr 15L´ART POUR L´ART Társulat: Ember a falvédőről

A L'art pour l'art Társulat legújabb önálló színházi estje – a koronavírusjárvány miatt elmaradt előadás új időpontja. Az eredeti időpontra megvásárolt jegyek érvényesek.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
Van

máj 08Tuning évnyitó

2021-es tuning évnyitó az OBI parkolójában – maszkot hozz magaddal

Helyszín: 
OBI parkolója
Belépő: 
Ingyenes

máj 28Moziest az NFG-ben

Hosszú idő után először lesz újra filmvetítés a klubban. Ezúttal két film közül lehet majd választani, helyben megszavazhatjátok, hogy melyik legyen levetítve. Mindkét filmet FujiPeti ajánlja.

Helyszín: 
NFG
Belépő: 
Ingyenes

máj 29Társasjáték est az NFG klubban

Végre egy klasszikus társasjáték est! Válogass a klub játékai közül – Dixit, Človeče, Gazdálkodj okosan, Activity és rengeteg kartyajátek – vagy vidd el a saját kedvencedet.

Helyszín: 
NFG
Belépő: 
Ingyenes

jún 03XXIV. KÉPZŐMŰVÉSZETI SPEKTRUM – kerületi verseny

Tisztelettel meghívjuk Önöket a Képzőművészeti Spektrum – 2021 című kerületi képzőművészeti verseny díjazott munkáiból rendezett kiállítás megtekintésére.

Helyszín: 
Csallóközi Múzeum kiállítócsarnoka
Belépő: 
Ingyenes

jún 11Péntek esti swing

Új teljesen kezdő swing kurzusra várják a felnőtt jelentkezőket, újonnan induló csoportunkba, Dunaszerdahelyre. A kurzus elkezdéséhez nem szükségesek előzetes táncismeretek

Helyszín: 
Csallóközi Múzeum udvara

jún 12Turi vásár

Lesznek különböző méretű női, férfi és gyermekruhák, kiegészítők, játékok és magyar könyvek is.

Helyszín: 
Bartók Béla sétány, Buena kávézó felett
Belépő: 

jún 12Örömlányok végnapjai – zenés vígjáték két felvonásban

Valahol a Mátra alján lakik nénje. (Mint a mesében.) Szépen lassan telnek napjai. (Mint a mesében.) Nyugdíjazása után azonban úgy dönt, nem engedi, hogy leírják. (Mint a mesében.) Ezért megalapítja a Csöpike Csibéi Betéti társaságot, – rövidítve Csöcsi Bt.-t – melynek fő profilja...,

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
17 Eur

jún 13Arany János: A nagyidai cigányok

A mű a magyar irodalom egyik legnagyszerűbb alkotása, mely Arany lenyűgöző, felülmúlhatatlan humoráról árulkodik. A magyar katonák már nem bírván tartani Nagyida várát a helyi cigányságra bízzák, hogy őrizzék, védjék míg ők élelmet szerezvén vissza nem térnek.Csóri vajda azonban túljár mind a magyar mind a labancok eszén, s megteremti „Cigányországot”. Vagy mégsem?

Helyszín: 
NFG

Oldalak

Cookies