Jelenlegi hely

Péterfy Bori & Love Band

Publikálva: 2019, február 27 - 08:30 Koncert, zene
Ünnepeljük a csillagászati tavasz érkezését egy erős koncerttel Csallóköz kedvenc klubjában! Vendégünk a legszédületesebb zenét gyártó zenekar, a Péterfy Bori & Love Band!
Esemény időpontja: 
Péntek, 2019, március 22 - 21:00
Helyszín: 
NFG
Belépő: 
10 / 12 Eur

Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tariska Szabolcs és Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Amorf Ördögökel indult és a Péterfy Bori & Love Band-el folytatódott 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely - Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve - folymatosan turnézik.

Legutolsó lemezük, a tízéves jubileum alkalmával készült Bori X című album formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg, amelyben a lemezanyag dalaihoz tartozó pályákon kell végigvezetni Bori figuráját az akadályokon. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hat stúdióalbumot megjelentető banda rendszeresen járja az országot, és mindenhol maximális energiával ad fesztivál- és klubkoncertekkel.

Support: Gorlo Volka

Boriék előtt az egykori A Farkas a Mézes a Német meg a Bob formáciból transzformálódott és lecsökkent tagszámú Gorlo Volka melegíti a táncteret. Akusztikus minimal pop stílusban hozzák a szeret-nem szeret kimeríthetetlen témájáról szóló dalaikat.

Jegyek elővételben 10 euró, helyszínen 12 euró

Az elővételes jegyek, korlátozott számban a sárga IFA kabinjából válthatók az NFG klubban, illetve rezerválhatók a 0950 040 098~as tel. számon.