Back to top

Koncert, zene

már 30„Mesélő” – Mező Misi zenés előadói estje

A zeneművész a magánéletéből és a zenei pályája során megélt élményekről mesél, egy zenés est keretében. A történetekhez kapcsolódó, akusztikus gitárkísérettel játszott dalok színesítik az előadást, amelyek meghatározóak voltak az életében.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
14 euró

ápr 01Bohemian Betyars

Április 1-én nem tréfálunk, hanem a tavaszi madárcsicsergés kíséretében érkezünk Dunaszerdahelyre, ahol hatalmas, őrjöngő muzsikálással fogjuk megtölteni a Soul Huntert!

Helyszín: 
Soul Hunter Music Club
Belépő: 
van

ápr 21A Gyöngyhajú lány balladája – OMEGA MUSICAL

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! Április 21-én Dunaszerdahelyt is meghódítja a „Gyöngyhajú lány balladája” című musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tó ősi mitikus legendáit. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

Helyszín: 
Városi sportcsarnok
Belépő: 
A leírásban

ápr 27FOR YOU acapella „HELLO TOUR” | Vendég: Opera Trió

Öt fiatal énekes, akik úgy döntöttek, egyesítik hangjukat, és hangszerek használata nélkül populáris hazai és külföldi slágereket szólaltatnak meg acapella stílusban. Rendszeresen koncerteznek fesztiválokon és kulturális rendezvényeken. Az együttes több önálló albumot jelentett meg, videóklipjeiket pedig a YouTube segítségével juttatják el közönségükhöz.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
A leírásban

jún 25A Király dalai - Zámbó Jimmy és Peter Šrámek legszebb slágerei

A Zámbó Jimmy kultuszát feldolgozó sorozat filmzenéjét Peter Šramek énekli. 2022. decemberében „A Király – Filmzene & Symphonic" címmel dupla album jelent meg az összes Jimmy-ihletésű filmzenével és több mint 10 vadonatúj, szimfonikus hangszerelésű Jimmy-klasszikussal, köztük egy, még sohasem kiadott felvétellel.

Helyszín: 
Városi sportcsarnok
Belépő: 
14 euró és 16 euró

okt 13SISA vagy CHER - rendhagyóan sziporkázó

Látványos zenei alakítás: Sisa Lelkes Sklovská, Lucia Vráblicová, Renáta Ryníková

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I. o.: 35 €, II. o.: 32 €
Cookies